Skocz do zawartości

Prawo jazdy

Gość ThePhoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ThePhoenix
Napisano (edytowane)

Jestem w trakcie nauki prawa jazdy i zadalam kartom pytanie czy zdam do pol roku czasu?

6 pucharow, Krol denarow , Gwiazda

Nie zakladam opcji ze nie zdam wiec Zdam :)

Edytowane przez ThePhoenix
Napisano

hm... nie wiem... kiedyś słyszałam, że Gwiazda opóźnia nasze plany, ale jeżeli to nieprawda, to zdasz:-)

więc ja liczę na to, że to nieprawda:-)

• Moderator
Napisano

zdasz, król denarów to osoba sukcesu, stabilna, gwiazda zawsze dobrze wrózy

Napisano

Kurcze jak mi w rozkladach wypada gwiazda, to ona jest często złudna i nie zawsze wróży happy end. Poćwicz jeszcze, ucz się, trzymam kciuki. Swoją drogą też mnie to czeka.

Napisano

Do wejścia w życie absurdalnej nowelizacji przepisów(4.6.18r), na szczęście zdasz:)

Trzymam kciuki, niestety mnie to tez czeka:)

Gość ThePhoenix
Napisano

Pamiętam jak raz zgubiłam roboczą kurtkę i zapytałam kart czy ja odzyskam to wypadła mi Gwiazda na 3 miejscu i tak też było. Czyli ta Gwiazdka to jednak konkretna jest. Powodzenia dziewczyny w zdawaniu prawka. Ja jestem tym podekscytowana i pozytywnie nastawiona więc wam też życzę takiego nastawienia i trzymam kciuki!

Dzięki za interpretację!

Napisano

Karty niby ładne, ale jest ta niepewna gwiazda...Bardziej jestem na tak,ale z małym haczykiem niepewności... PS: i mnie to czeka.. ;-)