Skocz do zawartości

Rodzinny problem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mój post związany jest z sytuacją jaka panuje w mojej rodzinie. Dokładnie chodzi o rodziców, którzy całe życie (odkąd pamiętam) kłócą się. Z drugiej strony nie są w stanie się rozwieść lub chociaż rozstać. Trudno było mi patrzeć na to wszystko w dzieciństwie, a teraz chciałbym jakoś im pomóc skoro sami nie mogą. Może istnieją jakieś sposoby na takie relacje? Jak sprawdzić to energetycznie? Moja babcia (od strony mamy) kazała zawiesić w woreczku srebrny łańcuszek nad drzwiami wejściowymi. Powiedziałem to mamie i tak zrobiła, ale coś mam wrażenie, że nie do końca to pomogło, chociaż przez mały czas jakby było lepiej.

Jeśli ktoś jest w stanie pomóc, to z góry dziękuję. Pozdrawiam wszystkich ciepło.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Temat patrząc po dacie wpisu już odległy.

Na pewno trzeba mieć świadomość, że to jest lekcja dla rodziców, która maja przerobić w tym wcieleniu. Nie tak łatwo jest tez coś popracować nad nimi bez ich wiedzy i zgody, bo jest prawo wolnej woli. Są odstępstwa, bo i sytuacje są też różne, nigdy nie ma takiej samej.

Jezeli jeszcze wejdziesz na forum do swojego postu, to daj znac jak obecnie wyglada sytuacja.

Może uda się kilka rzeczy podpowiedzieć.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Faktycznie, trochę czasu już minęło. Ale oni się nigdy nie dograją bo tak jest po prostu :(

Gość ThePhoenix
Napisano

Byłoby dobrze gdyby się dowiedzieć co oni mają do wypracowania razem, czego mają się nauczyć jako małżeństwo i wtedy ewentualnie to zmieniać.