Skocz do zawartości

Nowy 2018 panna m

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj sylwester. Jutro nowy rok, nowe możliwości.

Co mnie spotka w 2018 roku:

Miłość:

Rycerz pucharów, as pucharów, 2 puchary

Jest szansa, że pojawi się jakiś pan w moim wieku. Szansa na związek?

Finanse/ praca:

Pustelnik IX, sprawiedliwość XI, moc VIII

Będę musiała pilnować swojej pozycji, pieniędzy może podpisanie jakiejś umowy?

Zdrowie:

Król mieczy, 5 monet, 3 puchary

Oj 5 monet w zdrowiu. Może pogorszy mi się jakiś wynik badań. Możliwe wdrożenie leczenia?

Coś dobrego, szczęśliwe wydarzenie:

Cesarzowa III, rycerz mieczy, 10 mieczy

Mało szczęśliwe karty. Może karty nie wyczuły takiego wydarzenia? może przestrzegają przed jakimś człowiekiem, który mnie zrani?

Za wszelką pomoc dziękuję 😘

• Moderator
Napisano

W miłości wskoczysz od razu na wysokie C, karty bardzo romansowe, rycerz pucharów jest trochę patykiem na wodzie pisany, ale atmosfera uczuć, flirty będzie Ci cały czas towarzyszyć, as pucharów mówi o nowym uczuciu, a 2 puchary to spotkania, motylki w brzuchu, seks i to taki w duchu uczuć, radosny :), szansa na naprawdę fajną relację

W finansach pustelnik to taki stan, kiedy na życie mamy, ale nie żyjemy rozrzutnie, przypinamy pasa, sprawiedliwość za Tobą chodzi, jakby chodziło o to, że wcześniej trochę powydawałaś, teraz ta sprawiedliwość się o Ciebie upomni, ale siła mówi, że sobie z tym poradzisz, siła to moc i umiejętność panowania nad sobą. Bogactwa nie widzę, raczej taki powrót do stabilizacji, chociaż nie będzie lekko

Zdrowie

nie mam pojęcia

Coś dobrego:

Cesarzowa to karta płodności, spełnienia, rycerz mieczy to karta nagłych wydarzeń, porywczy klimat, a 10 mieczy to karta końca - te karty to faktycznie wygladaja jakby przed czyms ostrzegały

Napisano

W miłości czeka Cię na pewno coś miłego...jakiś facet,randki.. po tych kartach można sądzić,że możesz wejsć w związek :-)

Gość ThePhoenix
Napisano

Miłość:

Bardzo dużo emocji, zakochasz się i będziecie się spotykać ♥️

Praca/finanse : Pustelnik, sprawka, siła

Będziesz dużo analizowała te sprawy co sprawi że sprawy się przesuną o czas. Ale wydaje mi się ze w drugiej połowie roku będziesz zmuszona coś zrobić w tym kierunku. Efekty będą wyłącznie zależeć od Ciebie.

Możliwe też skupisz się na życiu duchowym lub czyms innym zamiast na pracy i finansach.

Zdrowie:

Może brak witamin, np żelazo?

Cesarzowa kojarzy mi się z wyglądem. Może zmienisz je jakoś? Jakieś nieprzyjemności miną ?

Napisano

Miłość: Rycerz pucharów, as pucharów, 2 puchary

będzie jakiś pan, który będzie Tobą zainteresowany w tym roku jeszcze nie widać poważnego związku, na pewno jest to dobry początek relacji, jest zakochanie/zauroczenie, a to już coś!

Finanse/ praca: Pustelnik IX, sprawiedliwość XI, moc VIII możliwe, że sama się utrzymujesz w tym Pustelniku i raczej pewnie musisz liczyć sama na siebie, może być ciężki ten rok, bo wydaje mi się, że masz jakieś większe plany na wydatki, ale moc mówi, że poradzisz sobie z tym

Zdrowie: Król mieczy, 5 monet, 3 puchary mogą być jakieś problemy żołądkowe

Coś dobrego, szczęśliwe wydarzenie: Cesarzowa III, rycerz mieczy, 10 mieczy - myślę, że poradzisz sobie z jakimiś emocjami negatywnymi, może jesteś w jakichś sytuacjach zbyt nerwowa? albo może bardzo stresujesz się pracą? i właśnie to ogarniesz

Najlepszego dla Ciebie!

Napisano

Miłość:

Tak, ktoś się pojawi, spotkanie odpowiedniego partnera.same kielichowe masz karty szansa na zbudowanie relacji będzie.

Finanse/ praca:

Pustelnik IX, sprawiedliwość XI, moc VIII

Kokosów to tu niestety nie widać ale tragicznie też nie będzie, poradzisz sobie.

Zdrowie:

5 monet zawsze mi pokazywała brak czegoś, niedostatek, 3 kielichów nie wracanie uwagi na objawy, bo jest się zajętym czyms innym a król mieczy kojarzy mi się tylko z chirurgiem

Wiesz co z jakimś zabiegiem, zakończeniem mi się kojarzą te karty a ze wyszły na pozycji co cie spotka dobrego to nie będzie chyba nic tragicznego raczej coś co ci pomoże

Napisano

Dziękuję bardzo wszystkim. Czuję, że to będzie trudny. Rzeczywiście stresuje pracą, mam poważne plany i moze dlatego.