Jump to content

Dziecko

Recommended Posts

Posted

Po tym jak kilka razy śniłam, że jestem w ciąży, a później, że rodzę teraz przyśniło mi się, że mam dziecko - noworodka, zmieniam mu pieluchy , usypiam...Nie wiem czemu ala bardzo niepokoją mnie te sny....bardzo...

Posted

wg mnie ten sen przejawia Twoją chęć bądź obawę przed ciążą i macierzyństwem.

powinnaś samodzielnie przeanalizować uczucia i przeżycia, jakie kojarzą ci się z tematyką snu. jest taka możliwość, że Twoje sny to po prostu odzwierciedlenie tych pragnień, obaw, uczuć, z jakimi kładziesz się spać.

a może te sny miały zwrócić uwagę na jakieś ważne czynniki? np Twoje postrzeganie macierzyństwa.

jest wiele opcji, a ich trafność zależy tylko od Ciebie.

Posted

Dziękuję za próbę interpretacji. Myślałam o tym ale...to chyba nie to. Chociaż , kto to wie. Tak naprawdę bardziej niepokoi mnie to, ze ten sen mnie niepokoi niż sam sen...Czy to ma sens? Pozdrawiam

Posted

kalinka41, a może jakieś zmiany w Twoim życiu miały miejsce ostatnio?? Ciąża bywa symbolem planów, które dojrzewają w nas i czekają na realizację, za dziecko symbolizuje zmiany, które już zaszły, plany, które zostały już w pomyślny sposób zrealizowane.

Pozdrawiam.

Posted

Od jakiegoś czasu myślę o zmianie pracy bo w tej osiągnęłam "zenit" - szczyt moich aspiracji i możliwości...ale ciągle brak mi chyba odwagi na ten zasadniczy krok...Może to to...Tylko skąd tak wielki niepokój, który sen wywołuje...?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...