Opti1988 Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Witam , mialam dwa sny bardzo do siebie podobne, niestety nie pamietam duzo szczegolow ale sadze ze te kluczowe znaki sa. Pierwszy sen byl taki, ze jechalam z kims samochodem , jechalismy jakims mostem z ktorego widac bylo moje miasto, wtedy zobaczylam nad miastem tornado (od dziecka sie ich boje) i pierwsza rzecz a ojakiej pomyslalam to , co sie dzieje z moja Mama, to byla jakby panika ze Ona tam gdzies jest i cos sie Jej moze stac , obudzilam sie spocona. Drugi sen mialam dzis bardzo podobny z tym ze zmienilo sie otoczenie bylam na jakim polu , ze mna bylo kilka dziewczyn ktorych nie znalam , zobaczylam tornado o wielkich rozmiarach , bylo po prostu ogromne , krzyknelam do tych dziewczyn ze msimy ukryc sie w piwnicy , zeszlysmy tam a ja pierwsze co zrobilam to dzwonilam do mamy zeby dowidziec sie gdzie jest i czy wszystko w porzadku. Co moga oznaczac te dwa znaki tornado i mysl o Mamie ? Bardzo prosze o odpowiedz poniewaz zaczynam sie bac ze Jej cos grozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Nie chyba nic jej nie grozi widac że bardzo silnie emocjonalnie jestes z nia związana a poniewaz jak piszesz boisz sie tornad stąd sen własnie o nich.Kochasz mamę marwtisz sie o nia i nic zlego nie widze w tym snie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts