Skocz do zawartości

Ślub, schody, mężczyźni cykl snów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,

Bardzo proszę o interpretację moich snów, śniły mi się co noc od trzech dni.

Pierwszy sen był o ślubie, na którym byłam świadkiem. Drugim świadkiem też była kobieta. Młodej Pary nie widziałam ale wiem że to ktoś bliski. Szliśmy kolumną po takich bardzo stromych schodach, najpierw druchny, później ja i świadkowa w spodniach a na końcu para młoda.

Wczoraj śnił mi się mój przyjaciel w którym jestem. Przyjechaliśmy do jakiegoś miasteczka i zaparkowaliśmy auto. Później gdy wracaliśmy do auta na rynku był ślub moich znajomych i ja przystanęłam a mój luby poszedł do samochodu. Ja później nie mogłam go znaleźć ale przyszły nasze córki i wykazały miejsce, że tam jest on. Na miejscu były strome schody do jego mieszkania. Byłam szczęśliwa bo mieliśmy spędzić pierwszy wspólny weekend.

Dzisiaj znowu ślub , z tym że Pana młodego nie znam. Byłam w jego domu i okazało się że ślubu nie będzie bo on zakochał się we mnie. Spędziłam z nim trochę czasu i namówiłam go żeby poszedł do gości wyjawić prawdę. I schodziłam z nim bo bardzo wąskich schodkach. W tym śnie był też bardzo stary dom zalany wodą.

Bardzo proszę o pomoc bo to być może wskazówki co mam dalej robić bo moje małżeństwo przechodzi kryzys, kocham innego ale nic nas nie łączy.