Jump to content

sen jak bajka... mnóstwo kwiatów...

Guest sheina

Recommended Posts

Guest sheina

Własnie tak, znalazłam się w jakimś dziwnym miejscu, ujrzałam w nim szpare, ktora otwierala drogedo przecydownej doliny/groty.... bylo wniej mnooostttwooo kwiatów...., byl rowniez domek, chyba jakiegos wrozbity, ale nei wchodzilam do neigo. Kwaity otaczaly praktycznie kazdy skrawek ziemi, plus zieleń traw, potem szlam dalej i te zobaczyłam przepiekna jakby..kwiaciarnei w tej krainie... znow otaczaly ją kwiaty a na samym srodku znajdowaly sie stoiska z przeroznymi kwiatami, blekitne zielone, zolte,,chyba wszytkie mozliwe kolory... przepiknie tam bylo,,, wiem tez ze sobie spiewalam z radosci,ze to tak cudowne miejsce.. innych elementow nei pamietam, ale ilosc kwiatow... zadziwiajaca.... z kazdej strony.... wiem, czula,, ze ogrooomnei mi się tam pdobało to było wrecz bajkowe meijsce.......

ma ktos jakis pomysł..?

A więc tak.. dziwna sytuacja...osoba lub miejsce albo zbieg okoliczności wprowadzi Cie w lepsze życie ,w świat radości... nie wiem co konkretnie..ale widze Twoje szczęście;) Tylko trzeba powiedzieć to "tak"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...