Guest sheina Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Własnie tak, znalazłam się w jakimś dziwnym miejscu, ujrzałam w nim szpare, ktora otwierala drogedo przecydownej doliny/groty.... bylo wniej mnooostttwooo kwiatów...., byl rowniez domek, chyba jakiegos wrozbity, ale nei wchodzilam do neigo. Kwaity otaczaly praktycznie kazdy skrawek ziemi, plus zieleń traw, potem szlam dalej i te zobaczyłam przepiekna jakby..kwiaciarnei w tej krainie... znow otaczaly ją kwiaty a na samym srodku znajdowaly sie stoiska z przeroznymi kwiatami, blekitne zielone, zolte,,chyba wszytkie mozliwe kolory... przepiknie tam bylo,,, wiem tez ze sobie spiewalam z radosci,ze to tak cudowne miejsce.. innych elementow nei pamietam, ale ilosc kwiatow... zadziwiajaca.... z kazdej strony.... wiem, czula,, ze ogrooomnei mi się tam pdobało to było wrecz bajkowe meijsce....... ma ktos jakis pomysł..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
armather Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 A więc tak.. dziwna sytuacja...osoba lub miejsce albo zbieg okoliczności wprowadzi Cie w lepsze życie ,w świat radości... nie wiem co konkretnie..ale widze Twoje szczęście;) Tylko trzeba powiedzieć to "tak" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts