mariessa Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Sniła mi się córka w sukni ślubnej,która wyjeżdzała do Anglii-autobusem.Towarzyszyli jej jej kuzynka i koleżanki.Było mi bardzo przykro,płakałam.Ponieważ mam bardzo dobre relacje z córką i uświadomiłam sobie,że mam samochód i mogę ją odwieżć sama - chciałąm jej dać znać ,żeby wysiadła,ale ona nie zwracała na mnie uwagi,przechodziła przez autobus w sukni, w której brała ślub w rzeczywistości (jest mężatką)i miała dziwne zachowanie.Była jakby nieobecna myślami,chociaż nie była zmartwiona.Wtedy autobus odjechał,a ja w ostatniej chwili porozumiałam się z jej kuzynką a moją chrześnicą,że je odbiorę na następnym przystankuI wtedy sen się skończył,ponieważ zadzwonił budzik,przypominający o wstaniu do pracy.Proszę o interpretację tego snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 mariessa, Symbole wskazują na rozpoczęcie jakiegoś nowego rozdziału w życiu Twojej córki - mamy suknię ślubną ("wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia") i środek transportu jako sposób, w jaki pokonujemy życiową drogę. Twoja córka wybiera właśnie autobus, co może wskazywać na to, iż pokonywanie tej drogi nie będzie komfortowe, łatwe i przyjemne (jak długa, męcząca podróż do Anglii). Ty, nie starasz się powstrzymać, a jedynie sprawić, by droga do celu stała się mniej uciążliwa, komfortowa. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts