doty Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 tak jak w temacie szukam kogos z Warszawy.... najlepiej kobiety ,ale jesli sie odezwie mezczyzna i bedzie w stanie mi pomóc ???? chodzi o przysługe .... dla kogos to pare minut jego czasu ,dla mnie bardzo powazny temat ... poz. doty Cytuj
werona Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 tak jak w temacie szukam kogos z Warszawy.... najlepiej kobiety ,ale jesli sie odezwie mezczyzna i bedzie w stanie mi pomóc ???? chodzi o przysługe .... dla kogos to pare minut jego czasu ,dla mnie bardzo powazny temat ... poz. doty A w czym potrzebujesz pomocy? Cytuj
Beoran Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Szukasz kogoś kto mógłby Ci pomóc, nie pisząc o co kaman. Cytuj
werona Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Szukasz kogoś kto mógłby Ci pomóc, nie pisząc o co kaman. Powie temu co się zgłosi... po co ma pisać wszystkim... Cytuj
doty Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Napisano 1 Czerwca 2009 Powie temu co się zgłosi... po co ma pisać wszystkim... dokładnie werono ...wolałabym wyjaśnic na PW jeśli sie ktoś zgłosi chetny ???? Cytuj
werona Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 dokładnie werono ...wolałabym wyjaśnic na PW jeśli sie ktoś zgłosi chetny ???? No przecież pytam "A w czym potrzebujesz pomocy?"? Cytuj
doty Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Napisano 1 Czerwca 2009 No przecież pytam "A w czym potrzebujesz pomocy?"? wysłałam na PW Cytuj
karo-lina Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 Jeżeli jeszcze potrzebujesz pomocy możesz również odezwa się do mnie (spełniam oba warunki jestem z Wawy i jestem kobietą) Pozdrawiam:) Cytuj
doty Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Napisano 6 Czerwca 2009 Chce przedewszystkim podziekowac weronie , za okazałą mi pomoc Bardzo ale to bardzo jestem Ci wdzieczna karo-lina juz sprawa załatwiona mimo dzieki za chec pomocy poz. doty Cytuj
werona Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Chce przedewszystkim podziekowac weronie , za okazałą mi pomoc Bardzo ale to bardzo jestem Ci wdzieczna karo-lina juz sprawa załatwiona mimo dzieki za chec pomocy poz. doty Doty, przestań bo się czerwienię... Cytuj
praktykujacy.mag Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 Ja jestem z pod Warszawy;) ale chętnie pomogę Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi