doty Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 tak jak w temacie szukam kogos z Warszawy.... najlepiej kobiety ,ale jesli sie odezwie mezczyzna i bedzie w stanie mi pomóc ???? chodzi o przysługe .... dla kogos to pare minut jego czasu ,dla mnie bardzo powazny temat ... poz. doty Quote
werona Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 tak jak w temacie szukam kogos z Warszawy.... najlepiej kobiety ,ale jesli sie odezwie mezczyzna i bedzie w stanie mi pomóc ???? chodzi o przysługe .... dla kogos to pare minut jego czasu ,dla mnie bardzo powazny temat ... poz. doty A w czym potrzebujesz pomocy? Quote
Beoran Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Szukasz kogoś kto mógłby Ci pomóc, nie pisząc o co kaman. Quote
werona Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Szukasz kogoś kto mógłby Ci pomóc, nie pisząc o co kaman. Powie temu co się zgłosi... po co ma pisać wszystkim... Quote
doty Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Powie temu co się zgłosi... po co ma pisać wszystkim... dokładnie werono ...wolałabym wyjaśnic na PW jeśli sie ktoś zgłosi chetny ???? Quote
werona Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 dokładnie werono ...wolałabym wyjaśnic na PW jeśli sie ktoś zgłosi chetny ???? No przecież pytam "A w czym potrzebujesz pomocy?"? Quote
doty Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 No przecież pytam "A w czym potrzebujesz pomocy?"? wysłałam na PW Quote
karo-lina Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jeżeli jeszcze potrzebujesz pomocy możesz również odezwa się do mnie (spełniam oba warunki jestem z Wawy i jestem kobietą) Pozdrawiam:) Quote
doty Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Chce przedewszystkim podziekowac weronie , za okazałą mi pomoc Bardzo ale to bardzo jestem Ci wdzieczna karo-lina juz sprawa załatwiona mimo dzieki za chec pomocy poz. doty Quote
werona Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Chce przedewszystkim podziekowac weronie , za okazałą mi pomoc Bardzo ale to bardzo jestem Ci wdzieczna karo-lina juz sprawa załatwiona mimo dzieki za chec pomocy poz. doty Doty, przestań bo się czerwienię... Quote
praktykujacy.mag Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ja jestem z pod Warszawy;) ale chętnie pomogę Pozdrawiam Quote
Recommended Posts