Jump to content

Kosmos

Guest Mafciek

Recommended Posts

Guest Mafciek
Posted

Moje pytanie brzmi: Czy podczas OOBE mozemy pozwiedzac kosmos i np. oblukac ksiezyc?? :pytajnik:

Posted

liznąłem temat OOBE i z tego co wiem, możemy być w miejscach, w których już byliśmy, ponieważ zostawiliśmy mentalny znak.

E tam kosmos- jakby była możliwość takiego podróżowania zwiedzałbym Europę nie ruszając się z domu :D

Posted

Z tego co mi wiadomo i przeczytałem jakieś 3 lata temu to dzięki OOBE można zwiedzać kosmos a dokładniej czytałem bardzo wciągający i zarazem interesujący artykuł osoby która to zrobiła

E tam kosmos- jakby była możliwość takiego podróżowania zwiedzałbym Europę nie ruszając się z domu :D

Również z tego co mi widomo to wystarczy sobię coś lub kogoś wyobrazić i CA samo tam leci a z powrotem wystarczy wyobrazić sobie nogi CF.

Zapraszam dużo ciekawych inf. oobe.pl - Kto jeszcze chce błyskawicznie osiągnąć OOBE?

Posted
wystarczy sobię coś lub kogoś wyobrazić

wiesz.. z wyobrażeniami jest tak- że nie wszystkie trzymają się rzeczywistości

Posted

Cuż w ŚA nigdy nie byłem jakoś różnych rzeczy się nasłuchałem podczas mojej inicjacji od osób starszych i wolę sobie narazię odpuścić. Ja tylko wypowiedziałem się na temat z którego przesiedziałem kilka nocek na czytaniu i zagłębianiu wiedzy z niego nie są to moje własne przeżycia, i napewno u różnych ludzi mogą się różnić. ;))

Guest Mafciek
Posted

Ja czytalem ,ze gdy jestesmy astralnie na naszym planie to mozemy sobie pozwiedzac ale zastanawiam sie czy mozna tez takie odlegle wycieczki sobie robic (np. kosmos) ;p

Posted

jeżeli się da zwiedzać świat, to czemu by nie kosmos?

Guest Mafciek
Posted

Nie wiem, tak tylko pytam... Probowal ktos tak kiedys robic?

• 2 months later...
Posted

Ja też się dołączam do tematu. Mam pewne zadanie z tym związane( takie sobie wymyśliłem) i koniecznie musze je spełnić bo to mój cel życia. Proszę o odpowiedź.

Posted
Moje pytanie brzmi: Czy podczas OOBE mozemy pozwiedzac kosmos i np. oblukac ksiezyc?? :pytajnik:

pewnie ze nie, to nie jest takie proste podruzowac na odleglosc, zwlaszcza taka.... rzadko kto tak umie

Guest Mafciek
Posted

Ale ja sie nie pytalem czy to jest proste czy nie tylko czy sie da sie to zrobic

Posted
Ale ja sie nie pytalem czy to jest proste czy nie tylko czy sie da sie to zrobic

wszystko jest mozliwe

Posted

a ja ci muwie ze nie wystarczy powiedziec "ksiezyc" i jestes na ksiezycu

Guest Mafciek
Posted (edited)

A widzialas Olu co napisalem??

Edited by Mafciek
Guest Mafciek
Posted
nie każdy może to osiągnąć:chytry:

Juz samo oobe nie kazdy moze osiagnac :icon_smile2:

Posted

Juz samo oobe nie kazdy moze osiagnac

Kazdy moze, ale nie kazdy umie. Raczej tak bym to okreslil...

Guest Mafciek
Posted

Tak to beda lepsze slowa do okreslenia tego co mialem na mysli

Posted
Powinniście dopisać, że świadome i celowe OOBE... bo ciało astralne lewituje nad fizycznym podczas snu..

Owszem zgadzam się z powyższym ,też miałem wcześniej takie doświadczenia .