Gość Lianna Napisano 21 Marca 2018 Napisano 21 Marca 2018 Jak minie, jak zwykle ogólna aura najbardziej mnie interesuje i samopoczucie 6 Kielichów Giermek Denarów 8 Denarów No chyba powinno być ogólnie ok. Samopoczucie też niezłe. 6 Kieli i Giermek Denarów to może być opieka nad moim małym podopiecznym . Cytuj
Lena75 Napisano 21 Marca 2018 Napisano 21 Marca 2018 Jakies powroty do dzieciństwa , lub ogólnie w przeszłośc. Szansa na jakąs kasiurkę ...ale chyba przeciagnie sie to w czasie.Hb Równowaga....wiec zachowasz proporcje miedzy pracą a rodziną. Miłego kwietnia Cytuj
silver Napisano 21 Marca 2018 Napisano 21 Marca 2018 6 Kielichów Giermek Denarów 8 Denarów Powrót do przeszłości, nostalgicznie, giermek-może być opieka nad dzieckiem lecz też drobna premia, 8 Monet mówi o pracy, więc nie będziesz się nudzić Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Marca 2018 Maestro Napisano 24 Marca 2018 Opieka nad dzieckiem się zaznacza, poświęcisz się temu i mniej uwagi poświęcisz samopoczuciu, co CI wyjdzie na dobre Cytuj
Iwka78 Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 dobrze, pozytywnie:-) będziesz skupiona może na jakichś dzieciach i na pracy Cytuj
Gość Lianna Napisano 11 Maja 2018 Napisano 11 Maja 2018 Weryfikacja ! Ogólnie kwiecień na plus Głównie opieka nad Małym, tak jak przypuszczałam, czasem jakieś wspomnienia mnie dopadały, pewnie stąd 6 Kielichów. Dowiedziałam się też o powiększeniu rodzinki ( rodzina mojego Brata). No i dość pracowicie ogólnie, także karty wyszły adekwatne. Bardzo wszystkim dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi