Skocz do zawartości

Czy pozostanę w kontakcie z X? ZWERYFIKOWANY

Gość Anastazja979

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anastazja979
Napisano

Spotykałam się z pewnym facetem, ale uznałam, że to nie to i wczoraj go o tym powiadomiłam. Przyjemnie mi się z nim rozmawia i chciałabym z nim zostać w relacjach koleżeńskich. Zapytałam kart, czy będę miała z nim kontakt.

9 monet, 9 kielichów, królowa buław = XX Sąd ostateczny

Raczej nie widzę tu zakończenia znajomości... powinniśmy mieć ze sobą kontakt.

Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji.

Napisano

Może być tak, że po jakiejś chwilowej przerwie wrócicie do innej relacji. Widać, że jesteś dla niego atrakcyjna. Może po jakimś czasie spojrzysz na niego inaczej.

Gość Lianna
Napisano

Uważam podobnie, że po przerwie ( 9 Monet) będzie kontakt, może nawet Ty go zainicjujesz ( Królowa Buław).

Napisano

Według mnie będzie pod warunkiem,że Ty go będziesz inicjować. Na końcu wychodzi Sąd, a dla mnie to nie jest karta kontaktowa.

• Maestro
Napisano

Będzie kontakt, ale z Twojej inicjatywy.

Co do Sądu, to jest to jak najbardziej karta kontaktu ;)

Napisano

Sąd to karta odrodzenia...kontaktu...więc uwazam ze kontakt bedzie z Twojej inicjatywy.

Napisano

Dziewczyny, mi nigdy Sąd nie pokazał kontaktu :-(

Napisano

Mi pokazał ponowny, z kimś z przeszłości i myślę, że to będzie z twojej inicjatywy.

Gość Anastazja979
Napisano

Dziękuję :) Zobaczymy, jak to będzie.

Napisano

moim zdaniem będzie kontakt i to Ty będziesz ten kontakt inicjować

myślę, że mu się podobasz i lubicie ze sobą spędzać czas

• 2 tygodnie później...
Gość Anastazja979
Napisano

Jesteśmy w ciągłym kontakcie, póki co internetowym. Głównie on inicjuje.