h20kas Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 Nie jesteśmy już razem, ale nie daje mi to spokoju. Czy ten konkrety facet jest mi przeznaczony? KOCHANKOWIE...PUSTELNIK.....KSIĘŻYC Mocne karty. Z jednej strony można powiedzieć że tak. A z drugiej może ten księżyc pokazuje że jednak nie jest to prawdą i są to tylko moje złudzenia. Trudno mi być obiektywną. Proszę Was o pomoc. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Marca 2018 Maestro Napisano 25 Marca 2018 Sam fakt, że z nim bylaś już o tym mówi. Karty mocne, ale mówiące o duzej samotności w tym związku i problemach z kontaktem werbalnym. Jeśli to Cię kręci, to bierz... Cytuj
Mona Moon Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 Mi też przyszło na myśl, że w tym Księżycu i w ogóle w kartach może być zaznaczona jakaś karmiczna relacja, no ale one często nie są przyjemne i możliwe, że już wspólnie ją odrobiliście. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi