Gość Anastazja979 Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 Jak będą u mnie wyglądały kwestie uczuciowe w kwietniu? 10 mieczy, As kielichów, XI Siła Z sumowania X Koło Fortuny Mogę być trochę przytłoczona i przewrażliwiona. Takie wahania i może miotanie się. Cytuj
szarotka1 Napisano 26 Marca 2018 Napisano 26 Marca 2018 10 mieczy, As kielichów, XI Siła Moim zdaniem pożegnasz się z poczuciem przygnębienia,totalnego przybicia a wszystko dlatego, że zakochasz się. Cytuj
Gość Lianna Napisano 26 Marca 2018 Napisano 26 Marca 2018 Wygląda na to, że zakończysz jakiś smutny etap. Przed Tobą fajne uczucie, o czym mówi Moc i As Kielichów Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Marca 2018 Maestro Napisano 26 Marca 2018 Zły czas minie, możliwe nowe uczucie, które Cię uskrzydli. Cytuj
Ceres Napisano 2 Kwietnia 2018 Napisano 2 Kwietnia 2018 Jak będą u mnie wyglądały kwestie uczuciowe w kwietniu? 10 mieczy, As kielichów, XI Siła Z sumowania X Koło Fortuny Mogę być trochę przytłoczona i przewrażliwiona. Takie wahania i może miotanie się. Wyjdziesz z dołka, niespodziewanie los przyniesie ci jakąś szansę, może nową znajomość, która cię uskrzydli Cytuj
Lena75 Napisano 4 Kwietnia 2018 Napisano 4 Kwietnia 2018 Jak dla mnie nowe uczucie....ale As Pucharów moze tez czasem wskazywać na renesans uczuć Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Kwietnia 2018 Napisano 16 Kwietnia 2018 przestaniesz o czymś rozmyślać/zamartwiać się, i nabierzesz pozytywnego nastawienia:-) Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 22 Kwietnia 2018 Napisano 22 Kwietnia 2018 Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi. Jedna znajomość nabrała rozpędu i ciekawego obrotu. Zobaczymy, co z tego będzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi