Iwka78 Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 Moja sytuacja wygląda tak: na koniec marca składam wypowiedzenie. Niestety firma kręci coś na boku i ja odmówiłam uczestniczenia w tym... nie chcę dłużej tam pracować... mam tylko miesiąc na znalezienie innej pracy:( na horyzoncie jest jedno wielkie NIC.... Chodzę na podyplomówkę i mam tam zadania typu gry symulacyjne/rozwiązywanie różnego rodzaju zadań; nie jest to praca typu wyklad i książka, tylko sama praktyka. Kosztuje mnie to dużo emocji, ale też bardzo dużo się uczę. Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - możliwe, że moje zmartwienia zawodowe przeniosę na dom:( lub ktoś z mojej rodziny odejdzie z tego świata... Praca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy - po 3 buław widać, że zbieram manatki i wychodzę. Być może będą jakieś rozmowy i na pewno plotki w paziu... Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- też słabo to widzę. Może na początku miesiąca się napalę na jakąś ofertę, ale później znów nic... posucha... Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy - tutaj nauczę się czegoś realnego, czegoś co przyniesie mi korzyści Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - hm... muszę uważać, bo być może mogę mieć jakieś prawne problemy, ale 3 pucharów mnie pociesza, że wszystko dobrze się skończy Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - ciężkie te karty... kojarzą mi się z fizyczną śmiercią... oby to tylko mój nastrój był... Będę wdzięczna za wasze komentarze. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - możesz się martwić o ojca 3 buław, as mieczy, paź mieczy - chyba nie będzio miło przy odchodzeniu z pracy. moc, 8 mieczy, rycerz pucharów - na razie może być ciężką z taką pracą, jakiej oczekujesz. as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy - dużo pracy, ale bardzo satysfakcjonującej 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - chyba należy uważać na finanse i może też na zdrowie (możesz złapać doła) 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - ktoś może Cię opuścić, ale niekoniecznie odejść w zaświaty. Możliwa ostra kłótnia i czyjaś wyprowadzka Cytuj
Gość Lianna Napisano 26 Marca 2018 Napisano 26 Marca 2018 Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - Też bym odczytała, że możesz się martwić o kogoś starszego z rodziny. Praca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy - No będą plotki itd. Średnio miło pewnie też. Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- chyba jeszcze nic z tego, bo 8 Mieczy i Rycerz Pucharów. Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy -ładne karty, czegoś na pewno się nauczysz, co potem wykorzystasz Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów -Ktoś Cię może w konia zrobić, ale się nie dasz. Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - No ja bym odczytała, że jakaś zmiana w rodzinie, może coś dotyczące dziecka. Śmierć mi b.rzadko pokazuje fizyczne odejście. Kochana, wszystkiego dobrego ! :* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Marca 2018 Maestro Napisano 26 Marca 2018 Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan zmartwienia i troski związane z mężem Praca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy planowanie odejscia, jakieś niemiłe "szpile"wbijane przez współpracowników Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów ciezko będzie Ci znaleźć,bo masz swoje wymagania, możliwe, ze będziesz błądzić w temacie pracy Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy poznanie dwóch kolegów Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów uważaj na osoby trzecie, bo mogą Ci narobić "bigosu" Czego się nie spodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów hmmm..faktycznie może być śmierć w rodzinie Cytuj
Ceres Napisano 29 Marca 2018 Napisano 29 Marca 2018 Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan -martwienie się, obawy związane z kims starszym Praca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy - ty odejdziesz a reszta będzie cię obgadywać Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- będziesz szukać ale brak takiej, która by cie zadowliła Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy - intensywna nauka Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - to oszustwo z pracy, ktoś będzie chciał to wykorzystać w towarzystwie przeciwko tobie Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - albo ktoś odejdzie albo nowa osoba w rodzinie Cytuj
panna.marta Napisano 29 Marca 2018 Napisano 29 Marca 2018 Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - widać, że te zmartwienia z teraz przeniosą się na życie rodzinne będziesz wylewać smutek, będziesz posępna, wystraszona. Rodzina może zejść na drugi plan. Praca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy - no widać, że będziesz szukać czegoś nowego. As mieczy to też może być formalne wypowiedzenie z lekką kłótnią na odchodne i podpisanie nowej umowy. Połóż sobie oddzielne karty jak Ci pójdzie szukanie. Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- też słabo to widzę. Może na początku miesiąca się napalę na jakąś ofertę, ale później znów nic... posucha... Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy - tutaj nauczę się czegoś realnego, czegoś co przyniesie mi korzyści Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - no mogą to być problemy natury prawnej, pociągnięcie do odpowiedzialności, ale też może być to wskazówka aby się szybko z czegoś wymiksować, bo ktoś może chcieć Cię w coś wrobić. 3 kieli na końcu jak dla mnie działa łagodząco w tej sytuacji. Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - rzeczywiście jakieś odejście kogoś z rodziny może nie dosłownie śmierć, ale może jakaś wyprowadzka, wyjazd itp Będę wdzięczna za wasze komentarze Cytuj
Lena75 Napisano 31 Marca 2018 Napisano 31 Marca 2018 Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - ból spowodowany odejściem jakiegos mężczyzny. Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- znajdziesz ale chyba nie bedziesz z niej zadowolona. Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - tu pomyslałam o tych kombinacjach w pracy, czy cos się za toba nie bedzie wleklo... Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - w uczuciach zmiany , transformacja... Cytuj
silver Napisano 3 Kwietnia 2018 Napisano 3 Kwietnia 2018 Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - twoje odejście będzie rzutowało na dom i rodzinę, ale zamartwiasz się niepotrzebnie, możesz liczyć na pomoc faceta Praca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy - będziesz się za czymś rozglądać ale z etatu zrezygnnujesz Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- narazie nic, ale ktoś może ci pomóc Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy - możesz otrzymać jakąś nagrodę, dobrą ocenę Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - w pracy mogą chcieć cię oszukać Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - dużej zmiany Wszystkiego dobrego Cytuj
Arivo Napisano 14 Kwietnia 2018 Napisano 14 Kwietnia 2018 Moja sytuacja wygląda tak: na koniec marca składam wypowiedzenie. Niestety firma kręci coś na boku i ja odmówiłam uczestniczenia w tym... nie chcę dłużej tam pracować... mam tylko miesiąc na znalezienie innej pracy:( na horyzoncie jest jedno wielkie NIC.... Chodzę na podyplomówkę i mam tam zadania typu gry symulacyjne/rozwiązywanie różnego rodzaju zadań; nie jest to praca typu wyklad i książka, tylko sama praktyka. Kosztuje mnie to dużo emocji, ale też bardzo dużo się uczę. Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - możliwe, że moje zmartwienia zawodowe przeniosę na dom:( lub ktoś z mojej rodziny odejdzie z tego świata... Praca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy - po 3 buław widać, że zbieram manatki i wychodzę. Być może będą jakieś rozmowy i na pewno plotki w paziu... Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- też słabo to widzę. Może na początku miesiąca się napalę na jakąś ofertę, ale później znów nic... posucha... Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy - tutaj nauczę się czegoś realnego, czegoś co przyniesie mi korzyści Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - hm... muszę uważać, bo być może mogę mieć jakieś prawne problemy, ale 3 pucharów mnie pociesza, że wszystko dobrze się skończy Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - ciężkie te karty... kojarzą mi się z fizyczną śmiercią... oby to tylko mój nastrój był... Będę wdzięczna za wasze komentarze. Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan Pora odejść? z domu? raczej będziesz się zastanawiała czy to zrobić.Emocje wewnętrzny konflikt...rozterki...nie będziesz miała siły...myslę ze jednak będziesz działać według zasad...i ten wpojony nam wzorzec weżmie górę. Praca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy szykują się zmiany będziesz miała potrzebę działania...pracujesz przy komputerze?Będziesz w pracy logiczna zorganizowana i wnikliwa.Może będziesz chciała przeciąć więzy z obecną pracą. Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów.Pomimo wewnętrznej siły będą jakieś ograniczenia...nie będziesz mogła wykonać ruchu...może ten rycerzyc będzie tym ograniczeniem? Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy Wykorzystaj szansę którą niesie Ci los.Trzeba ją tylko zauważyć.Myślę ze ten rycerzyk denarowy może dać Ci tę szansę...może być konstruktywna rozmowa...lub sms albo mail... Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów.Możesz paść ofiarą oszustwa lub kradzieży...musisz być ostrożna w towarzystwie... szczególnie po alkoholu. Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów. Możesz dowiedzieć się o jakimś zerwaniu w rodzinie.Np.Kuzynka już po zaręczynach a tu bach rozstanie... Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Maja 2018 Autor Napisano 7 Maja 2018 weryfikacja Anastazja 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - możesz się martwić o ojca3 buław, as mieczy, paź mieczy - chyba nie będzio miło przy odchodzeniu z pracy. moc, 8 mieczy, rycerz pucharów - na razie może być ciężką z taką pracą, jakiej oczekujesz. as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy - dużo pracy, ale bardzo satysfakcjonującej 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - chyba należy uważać na finanse i może też na zdrowie (możesz złapać doła) 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - ktoś może Cię opuścić, ale niekoniecznie odejść w zaświaty. Możliwa ostra kłótnia i czyjaś wyprowadzka Caitriona Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - Też bym odczytała, że możesz się martwić o kogoś starszego z rodziny.Praca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy - No będą plotki itd. Średnio miło pewnie też. Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- chyba jeszcze nic z tego, bo 8 Mieczy i Rycerz Pucharów. Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy -ładne karty, czegoś na pewno się nauczysz, co potem wykorzystasz Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów -Ktoś Cię może w konia zrobić, ale się nie dasz. Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - No ja bym odczytała, że jakaś zmiana w rodzinie, może coś dotyczące dziecka. Śmierć mi b.rzadko pokazuje fizyczne odejście. Kochana, wszystkiego dobrego ! :* Inez Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan zmartwienia i troski związane z mężemPraca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy planowanie odejscia, jakieś niemiłe "szpile"wbijane przez współpracowników Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów ciezko będzie Ci znaleźć,bo masz swoje wymagania, możliwe, ze będziesz błądzić w temacie pracy Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy poznanie dwóch kolegów Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów uważaj na osoby trzecie, bo mogą Ci narobić "bigosu" Czego się nie spodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów hmmm..faktycznie może być śmierć w rodzinie Ceres Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan -martwienie się, obawy związane z kims starszymPraca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy - ty odejdziesz a reszta będzie cię obgadywać Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- będziesz szukać ale brak takiej, która by cie zadowliła Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy - intensywna nauka Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - to oszustwo z pracy, ktoś będzie chciał to wykorzystać w towarzystwie przeciwko tobie Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - albo ktoś odejdzie albo nowa osoba w rodzinie Marta Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - widać, że te zmartwienia z teraz przeniosą się na życie rodzinne będziesz wylewać smutek, będziesz posępna, wystraszona. Rodzina może zejść na drugi plan.Praca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy - no widać, że będziesz szukać czegoś nowego. As mieczy to też może być formalne wypowiedzenie z lekką kłótnią na odchodne i podpisanie nowej umowy. Połóż sobie oddzielne karty jak Ci pójdzie szukanie. Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- też słabo to widzę. Może na początku miesiąca się napalę na jakąś ofertę, ale później znów nic... posucha... Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy - tutaj nauczę się czegoś realnego, czegoś co przyniesie mi korzyści Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - no mogą to być problemy natury prawnej, pociągnięcie do odpowiedzialności, ale też może być to wskazówka aby się szybko z czegoś wymiksować, bo ktoś może chcieć Cię w coś wrobić. 3 kieli na końcu jak dla mnie działa łagodząco w tej sytuacji. Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - rzeczywiście jakieś odejście kogoś z rodziny może nie dosłownie śmierć, ale może jakaś wyprowadzka, wyjazd itp Lena Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - ból spowodowany odejściem jakiegos mężczyzny.Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- znajdziesz ale chyba nie bedziesz z niej zadowolona. Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - tu pomyslałam o tych kombinacjach w pracy, czy cos się za toba nie bedzie wleklo... Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - w uczuciach zmiany , transformacja... Silver Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłan - twoje odejście będzie rzutowało na dom i rodzinę, ale zamartwiasz się niepotrzebnie, możesz liczyć na pomoc facetaPraca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy - będziesz się za czymś rozglądać ale z etatu zrezygnnujesz Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów- narazie nic, ale ktoś może ci pomóc Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy - możesz otrzymać jakąś nagrodę, dobrą ocenę Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów - w pracy mogą chcieć cię oszukać Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów - dużej zmiany Wszystkiego dobrego Arivo Dom i rodzina - 8 pucharów, 9 mieczy, kapłanPora odejść? z domu? raczej będziesz się zastanawiała czy to zrobić.Emocje wewnętrzny konflikt...rozterki...nie będziesz miała siły...myslę ze jednak będziesz działać według zasad...i ten wpojony nam wzorzec weżmie górę. Praca na etacie - 3 buław, as mieczy, paź mieczy szykują się zmiany będziesz miała potrzebę działania...pracujesz przy komputerze?Będziesz w pracy logiczna zorganizowana i wnikliwa.Może będziesz chciała przeciąć więzy z obecną pracą. Poszukiwania pracy - moc, 8 mieczy, rycerz pucharów.Pomimo wewnętrznej siły będą jakieś ograniczenia...nie będziesz mogła wykonać ruchu...może ten rycerzyc będzie tym ograniczeniem? Studia- as denarów, rycerz denarów, rycerz mieczy Wykorzystaj szansę którą niesie Ci los.Trzeba ją tylko zauważyć.Myślę ze ten rycerzyk denarowy może dać Ci tę szansę...może być konstruktywna rozmowa...lub sms albo mail... Ostrzeżenie- 7 mieczy, sprawka, 4 mieczy+3 pucharów.Możesz paść ofiarą oszustwa lub kradzieży...musisz być ostrożna w towarzystwie... szczególnie po alkoholu. Czego się niespodziewam - 10 pucharów, śmierć, paź pucharów. Możesz dowiedzieć się o jakimś zerwaniu w rodzinie.Np.Kuzynka już po zaręczynach a tu bach rozstanie... DZiękuję wszystkim i życzę dobrego maja:-) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi