viva201 Napisano 5 Kwietnia 2018 Napisano 5 Kwietnia 2018 Po raz kolejny proszę o interpretację mojego snu. Pewnie będzie to znów jeden z tych trudnych i symbolicznych ale cóż... Śniło mi się że weszłam do kuchni, gdzie były poprzewracane meble, najbardziej widoczny był piec gazowy z otwartym piekarnikiem. Stół był jedynym meblem, który stał. Nad tym piecem a pod stołem lewitowała biała, wąska świeca nad którą unosił się biały płomień, był oddzielony od knota. Przeszłam do salonu, gdzie na łóżku leżał mój partner z ręką zwieszoną z łóżka, twarzą skierowaną w dół. Moje odczucie było takie że nie żyje. Pierwszy raz w życiu obudziłam się z krzykiem. Proszę, zinterpretujcie mi ten sen bo bardzo mnie rozstroił. Wciąż o nim myślę. Cytuj
Slawomir Napisano 7 Kwietnia 2018 Napisano 7 Kwietnia 2018 A jak się obudziłaś to o czym pomyślałaś i co Cię tak w tym śnie przerazilo? Cytuj
viva201 Napisano 9 Kwietnia 2018 Autor Napisano 9 Kwietnia 2018 Przeraziło mnie to że nie żyje. O czym pomyślałam? Chciałam uciec ale mój partner mnie przytulił. Proszę zinterpretujcie mi to. Cytuj
Slawomir Napisano 9 Kwietnia 2018 Napisano 9 Kwietnia 2018 Witam! Pytanie zadałem bo nie do końca wiedziałem kogo może dotyczyć ten sen czy ciebie czy męża ale po twojej reakcji uważam że chodzi o niego. Kuchnia to miejsce gdzie przyrządzamy posiłki czyli dostarczamy energie dal naszego organizmu gdy tak jak w twoim snie panuje w niej bałagan to może symbolizować ze są jakieś problemy z energią i zdrowiem wynikające ze sposobu odżywiania lub z przyswajania mikro elementów. zastanawiał mnie symbol otwartego piekarnika i nie bardzo wiedziałem jak do niego podejść ale tutaj pomysł mi nasunęła paląca się świeca moim zdaniem to może być symbol problemów z żołądkiem np: owrzodzenie, refluks czy też problem zgagi coś co daje odczucie pieczenia w przełyku. Symbolem śmierci męża bym się raczej nie przejmował bo to miało cię po prostu nakierować o kogo chodzi lub w najgorszym przypadku wskazać że dotychczasowe środki nie przynoszą rezultatu i należy coś zmienić. Pozdrawiam: Sławomir Tak moim zdaniem wygląda znaczenie tego snu Cytuj
viva201 Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Napisano 16 Kwietnia 2018 Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Uspokoiłeś mnie. Jeszcze raz dziękuję ☺️ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi