runoutofbreath Napisano 9 Kwietnia 2018 Napisano 9 Kwietnia 2018 Witam, chcialabym prosic o pomoc w rozszyfrowaniu osoby z poniższym kosmogramem: http://oi68.tinypic.com/2j5grjk.jpg niestety nie mam dokladnej godziny, wiec prosze nie patrzec na asc i domy, jednie znaki w domach sie zgadzaja. Ja co nieco potrafie odszyfrowac ten kosmogram, bo znam podstawy astrologii. Ksiezyc we lwie, czyli potrzeba uwagi, duma osobista, wiara we wlasne sily, slonce w pannie sumiennosc, krytycyzm, perfekcjonizm itd. Chcialabym zeby jeszcze osoba, ktora posiada wieksza wiedze ode mnie zerknela na ten kosmogram. Chodzi mi glownie o analize pod katem stosunku do kobiet, jaka osoba zrobi na nim wrazenie, kogo szuka, czy jest to "ciezki charakter" do zycia czy nie itd. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lianna Napisano 9 Kwietnia 2018 Napisano 9 Kwietnia 2018 Kluczowe pytanko, czy ta osoba wyraża zgodę na taką analizę? Cytuj
runoutofbreath Napisano 9 Kwietnia 2018 Autor Napisano 9 Kwietnia 2018 tak, ta osoba posiada otwarty umysl Cytuj
Administrator Ismer Napisano 9 Kwietnia 2018 Administrator Napisano 9 Kwietnia 2018 Osoba ma otwarty umysł to nie jest równoznaczne z tym, czy wyraża zgodę ;p Ponieważ nie ma daty i danych osobowych to rozkminiamy. Caitriona czuwa, thanks 1 Cytuj
runoutofbreath Napisano 9 Kwietnia 2018 Autor Napisano 9 Kwietnia 2018 Czyli musza byc dane? Ja wczesniej tez wklejalam chyba swoj bez danych, ale ok, rozumiem. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 9 Kwietnia 2018 Administrator Napisano 9 Kwietnia 2018 Czyli musza byc dane? Ja wczesniej tez wklejalam chyba swoj bez danych, ale ok, rozumiem. Nie może być danych, przeczytaj regulamin, tylko spokojnie Jest O.K - właśnie chodzi o to, by nie było dat i danych osób trzecich. Swoje własne dane możesz zamieszczać jeśli zechcesz. Mamy też bazę naszych horoskopów, kto chce to się tam wpisuje i ma jak w banku 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi