Iwka78 Napisano 21 Kwietnia 2018 Napisano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Jak pewnie część z Was wie idę donowej pracy. Jestem pełna obaw i w związku z tym położyłam karty na różne pytania do czasu 4 miesięcy. Do każdego pytania karty tasowałam. Będę wdzięczna za wasze komentarze😁 1. Jaka jest możliwość awansu po tych 4 miesiącach? Kapłanka, 9 mieczy, krolowa mieczy Umówiliśmy się, że po 3 miesiącach być może zostanę szefem działu, królowa mieczy to generalnie szefowa, ale generalnie kapłanka wszystko opóźnia, więc na pewno nie w czasie 4 miesięcy. 2. Jak będą wyglądały zarobki? Krol buław, 6 buław, rycerz denarów Powiedziałabym, że dobrze, będę zadowolona i więcej/bardziej stabilnie będzie na koniec tego okresu. 3. Jak będzie się kształtowała moja relacja z szefem/właścicielem? 10 mieczy, 6 pucharów, cesarzowa Początek ciężki, ale w 10 mieczy zostawię za sobą niepokój, później już będzie tylko dobrze. 4. Mija relacja ze współpracownikami? 5 buław, rydwan, 9 pucharów Znów początek ciężki... mogą być jakieś zgrzyty i nieporozumienia, jakieś nerwy/stresy, ale z czasem wszystko się unormuje. Tu będę jedyną kobietą w dziale, może to komuś przeszkadzać.... 5. Jaką będę sobie radzić ze sprzedażą? Mag, rydwan, 4 buław Widać, że w Magu będę mieć klientów z różnych regionów, możliwe, że będę mieć 2 dużych klientów lub 2 kraje, generalnie będę zadowolona. 6. Moje ogólne zadowolenie 8 mieczy, paź mieczy, rycerz denarów I znów moje własne ograniczenia wychodzą na początku... niestety złe doświadczenia z poprzedniej firmy odcisnęły swoje piętno. W paziu mogę wpaść na jakiś pomysł i w rycerzu denarów będę zadowolona, bo będzie stabilnie. 7. Zadowolenie właściciela z mojej pracy Wisielec, 6 pucharów, słońce Na początku będzie mnie obserwować z dystansem, ale w końcu będzie zadowolony. 8. Moja przyszłość w tej firmie do 6 miesięcy. 2 mieczy, wieża+królowa buław, krolowa mieczy, kapłanka Hm... dziwne karty... oj nie wiem, czy ja nie odejdę z tej firmy... Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez Iwka78 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Kwietnia 2018 Maestro Napisano 22 Kwietnia 2018 1. Jaka jest możliwość awansu po tych 4 miesiącach? Kapłanka, 9 mieczy, krolowa mieczy Wg mnie nie będzie awansu we wskazanym przez Ciebie czasie.Widać za to sporo stresu i nerwów. 2. Jak będą wyglądały zarobki? Krol buław, 6 buław, rycerz denarów Zarobki bardzo dobre,szef nie sknerzy:) 3. Jak będzie się kształtowała moja relacja z szefem/właścicielem? 10 mieczy, 6 pucharów, cesarzowa Z początku widac jakieś nieporozumienie, ale z czasem będzie nawet bardziej niż dobrze;) 4. Moja relacja ze współpracownikami? 5 buław, rydwan, 9 pucharów Spora konkurencja i zazdrość ze strony współpracowników, ale z czasem poczujesz się lepiej w ich towarzystwie. 5. Jaką będę sobie radzić ze sprzedażą? Mag, rydwan, 4 buław Bardzo dobrze 6. Moje ogólne zadowolenie 8 mieczy, paź mieczy, rycerz denarów Będzisz stale z siebie niezadowolona 7. Zadowolenie właściciela z mojej pracy Wisielec, 6 pucharów, słońce Będzie zadowolony 8. Moja przyszłość w tej firmie do 6 miesięcy. 2 mieczy, wieża+królowa buław, krolowa mieczy, kapłanka Na początku będziesz chciała odejsc po scysji z szefem, ale jakaś kobieta Cię namówi do pozostania tutaj,ja nie widzę odejścia 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Maja 2018 Autor Napisano 7 Maja 2018 ***WERYFIKACJA**** Nie idę do nowej pracy... Pracodawca zadzwonił i poinformował, że nie ma na moją pensję... więc szukam dalej... 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Maja 2018 Autor Napisano 20 Maja 2018 A jednak idę do tej firmy... Za tydzień mam zacząć, więc jeżeli ktoś chciałby zinterpretować karciochy to byłabym wdzięczna😀 Cytuj
Iwka78 Napisano 11 Czerwca 2018 Autor Napisano 11 Czerwca 2018 ***WERYFIKACJA*** teraz naprawdę weryfikuję... po 2 dniach pracy sama zrezygnowałam... pierwszy raz coś takiego mi się przydarzyło... pracodawca okazał się cwanym oszustem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi