Gość Anastazja979 Napisano 22 Kwietnia 2018 Napisano 22 Kwietnia 2018 Ogólnie na uczucia: 4 kielichy, 3 buław, paź kielichów Z sumowania IX Pustelnik. Na początku miesiąca mogę być trochę zniechęcona, później powinno coś przyspieszyć i może szykują się jakieś miłe chwile. Jak potoczy się relacja z X? 2 kielichy, 6 mieczy, 3 monet Z sumowania IX Pustelnik. Miłe spotkania. Potem powinien nastąpić jakiś przełom (6 mieczy) i relacja wejdzie na wyższy etap (3 monet)? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj
Lena75 Napisano 23 Kwietnia 2018 Napisano 23 Kwietnia 2018 Jak potoczy się relacja z X? 2 kielichy, 6 mieczy, 3 monet Z sumowania IX Pustelnik. Tu dodam jeszcze praca nad relacją ( 3 monet) która czegos scie nauczy (6 mieczy) Cytuj
Ceres Napisano 30 Kwietnia 2018 Napisano 30 Kwietnia 2018 Ogólnie na uczucia: 4 kielichy, 3 buław, paź kielichów Z sumowania IX Pustelnik. Jakies poczucie rozczarowania na początku, ale później zajmiesz się czymś , może jakiś flirt polepszy ci samopoczucie. Cytuj
Gość Lianna Napisano 30 Kwietnia 2018 Napisano 30 Kwietnia 2018 Ogólnie na uczucia: 4 kielichy, 3 buław, paź kielichów Z sumowania IX Pustelnik. Początkowo stagnacja, potem widać ożywienie i możliwe spotkania ( Giermek Kielichów) Jak potoczy się relacja z X? 2 kielichy, 6 mieczy, 3 monet Widać spotkania, no 6 Mieczy to jest karta brama, także może być jak piszesz przełom Cytuj
Gość Nice Napisano 7 Maja 2018 Napisano 7 Maja 2018 4 kielichy, 3 buław, paź kielichów Jakieś rozczarowanie, brak nadziei i wiary w swoi siły, ale również dobre początki i pozytywne zmiany w miłości. Jak potoczy się relacja z X? 2 kielichy, 6 mieczy, 3 monet Wygląda na nową fazę w relacjach, która sprawi, że będziecie sobie bliżsi, i relacji będą stabilniejsze i wzmocnione. Jeszcze mnie 6 mieczy+3monet wyglądają na przeprowadzkę i wspólne życie. No i oczywiście miłość i ład (2 kielichy) Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 24 Maja 2018 Napisano 24 Maja 2018 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. To był bardzo pozytywny miesiąc pod względem uczuć. Przeżyłam wiele miłych chwil z panem, z którym się obecnie spotykam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi