bimba Napisano 24 Kwietnia 2018 Napisano 24 Kwietnia 2018 Czekam na pieniadze z urzedu, jak zrealizuje sie w najblizszych tygodniach moje oczekiwanie ten tydzien: krolowa bulaw, glupiec, 9 bulaw - no niestety nic z tego, czekam niecierpliwie jak krolowa bulaw a w kieszeni mam zero jak ten glupiec, co mi bardzo ciazy - 9 bulaw nastepny tydzien: sprawiedliwosc, 8 mieczy, umiarkowanie - tutaj to juz widac, ze sprawa utknela, pewnie trzeba bedzie doniesc jeszcze jakies papiery, albo przyjdzie list z decyzja, kasy jeszcze brak i jeszcze nastepny tydzien: 4 puchary, 4 denary, 7 denarow - najpierw pomyslalam, ze chyba nic nie dostane, ale denary sa, wiec moze w tym czasie kasa powinna byc... oby nie trzeba bylo dluzej czekac Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Kwietnia 2018 Napisano 26 Kwietnia 2018 Mi 4 denarów kasę pokazuje, więc ja obstawiam ten "jeszcze następny tydzień" Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Kwietnia 2018 Maestro Napisano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) W trzecim tygodniu będzie kasa,a otrzymasz ja w momencie,Kiedy pieniądze nie będą Ci potrzebne,bo np.pensja Ci wpłynie czy coś w tym stylu. Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Inez2503 Cytuj
Gość Nice Napisano 27 Kwietnia 2018 Napisano 27 Kwietnia 2018 1 tydzień: początek sprawy, zniecierpliwienie, emocji; 2 tydzień: sprawa się przejaśni, przyjdzie powiadomienie, trzeba czekać; 3. tydzień: będą pieniądze, chociaż może oczekiwanie związane z nimi się nie do końca spełnią, jakieś drobne rozczarowanie (4 kubków). Cytuj
Ceres Napisano 30 Kwietnia 2018 Napisano 30 Kwietnia 2018 ten tydzien: krolowa bulaw, glupiec, 9 bulaw - czekanie, ale jeszcze nie nastepny tydzien: sprawiedliwosc, 8 mieczy, umiarkowanie - decyzja utkneła w jakims miejscu,, może brak podpisu decyzyjnej osoby więc jeszcze nie i jeszcze nastepny tydzien: 4 puchary, 4 denary, 7 denarow - jeszcze poczekasz 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 30 Kwietnia 2018 Napisano 30 Kwietnia 2018 Ja uważam, że dłużej poczekasz jeszcze, w tym ostatnim tygodniu 7 Monet jeszcze przeciągnie sprawę Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 30 Kwietnia 2018 Napisano 30 Kwietnia 2018 Ostatni tydzien- odpowiada zaksiegowaniu środków na Twoim koncie:) Cytuj
Gość Noa20 Napisano 1 Maja 2018 Napisano 1 Maja 2018 jak dla mnie to z tych trzech tygodni najbardziej prawdopodobny ten pierwszy, jeśli teraz nie otrzymasz to w tym następnym i jeszcze następnym też jeszcze nie. Cytuj
bimba Napisano 13 Maja 2018 Autor Napisano 13 Maja 2018 niestety kasy wciaz brak, nadal czekam, bardzo dziekuje za udzielenie sie w temacie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi