mam25lat Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Witam moim problemem są to koszmary nocne Jest tak od kiedy dawna czyli jakieś 8 -7 lat, nie są to powtarzające się sny zdarza się ale rzadko .Ostatnio bliska mi osoba zaobserwowała że gdy śpię i śni mi się coś złego mam drgania całego ciała Trwa to tak długo że pogodziłem się z tym i raczej sny uważam za coś co niema wpływu na moje życie Jestem ciekawy czy ktoś ma podobne doświadczenia ? lub zna metody które mogą mieć wpływ na niedobre sny ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archi25 Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Kolego, powiedz mi jaki klimat masz w domu. Bo czasami jest tak że masz dosyć tego miejsca w którym mieszkasz i tak ci się robi. Napisz czy rzeczy które są w Twoim pokoju sprawiają Ci przyjemność. W ogóle wejdź na stronkę owocemarzen.pl i tam sobie poczytaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 czy od tych paru lat nie spisz w nowym miejscu (w sensie, ze sie wtedy przeprowadziliscie?) niektore domy stoja na ciekach wodnych albo na dawnych starych cmentarzach - osoby bardziej wrazliwe moga to bardzo zle znosic (tak czy tak nie jest to zalecane) jesli problem ten dotyczy tylko ciebie w domu, a nikt powaznie nie podupada na zdrowiu - to raczej nie jest ten przypadek w kazdym razie lepiej cos z tym zrobic i nie przyzwyczajac sie do koszmarow jak pisze wyzej archi - moze warto rozejrzec sie, co powoduje, ze nie czujesz sie komfortowo, moze od paru lat borykasz sie z jakims problemem (lub kilkoma) i to "zadbalo" o twoj niespokojny sen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaka Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Ja jak byłem dzieckiem znaczy jakieś 7 lat. Miałem w domku pewne łóżko i kiedy na nim nie spałem śniły mi się koszmary o rekinach. Spróbuj zmienić otoczenie w pokoju, łóżko i najważniejsze nie myśl o tych koszmarach, a szczególnie przed snem ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mam25lat Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 Dziękuje za odpowiedz , klimatu to ja raczej nie mam żadnego . Ostatnie kilka lat przeprowadzam się kilka razy w roku Bogheera dała mi chyba rozwiązanie pewnie są to problemy Ale kto ich niema... Szkoda że muszą przychodzić jeszcze w snach : ) pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts