runoutofbreath Napisano 6 Maja 2018 Napisano 6 Maja 2018 Witam, bardzo prosilabym kogos kto zna sie mniej wiecej na runach o podpowiedz w kwestii zdrowia, a mianowicie chodzi mi o mame. Wiem, ze ostatnio ma ciezki i dosyc nerwowy czas w swoim zyciu...chcialabym zeby troche sie uspokoila, ma duze problemy z tarczyca, czy ktos moglby polecic mi jakies runy ktore pomagaja w osiagnieciu harmonii, polepszaja zdrowie? Z gory dziekuje Anna Cytuj
Gość Nice Napisano 4 Czerwca 2018 Napisano 4 Czerwca 2018 Cześć, runoutofbreath Tu niedaleko jest wątek związany ze skryptami na zdrowie, tam doświadczony człowiek odpowiadał na podobne pytania, na 1 stronie są skrypty na polepszenia zdrowia (ogólnie), na 9-10 gadają właśnie o tarczycy. Chętnie bym też udzieliła jakieś porady, ale na razie nie mam jeszcze odpowiedniego doświadczenia w tej strefie, piszę w sumie dlatego, że szkoda cię zostawić bez odpowiedzi. Pozdrawiam, Cytuj
runoutofbreath Napisano 4 Czerwca 2018 Autor Napisano 4 Czerwca 2018 Cześć, runoutofbreathTu niedaleko jest wątek związany ze skryptami na zdrowie, tam doświadczony człowiek odpowiadał na podobne pytania, na 1 stronie są skrypty na polepszenia zdrowia (ogólnie), na 9-10 gadają właśnie o tarczycy. Chętnie bym też udzieliła jakieś porady, ale na razie nie mam jeszcze odpowiedniego doświadczenia w tej strefie, piszę w sumie dlatego, że szkoda cię zostawić bez odpowiedzi. Pozdrawiam, Dziękuję Ci bardzo, to juz wiem gdzie szukac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi