Skocz do zawartości

lezakowanie z przyjaciółką,atak poprzez oblanie sokiem z pianką.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej.Ktoś pomoże?

Byłam na sali gdzie poustawione były łóżka chyba polowe pod oknami.Po mojej prawej leżała moja jak czułam przyjaciółka.Tak sobie gawędziłyśmy.Ja coś opowiadałam o sobie co lubię robić. Chyba coś o piciu wody .Nagle po lewej stronie usłyszałam głos,spojrzałam ale padał tam cień i nie widziałam twarzy tylko głos. Coś powiedziała a Ja na to że powinna wyluzować bo się wykończy.

Następna scena jak stoimy z moją przyjaciółką i nagle ujawniła się ta dziewczyna lewej strony blondynka.Podeszła do nas z dużą szklanką, a w niej miała jakby wodę jakby coś rozcieńczonego a na górze piankę.Gdy ja zobaczyłam chyba się ucieszyłam a ona do mojej przyjaciółki powiedziała Trzymaj ją..I ta złapała mnie za przedramie a ta blondyna próbowała wylac to na mnie wyśmiewając to o czym opowiadałam leżąc.Trochę mnie oblała,ale nie odparłam atak i ona również była oblana.Byłam zbulwesowana dosłownie. Chwyciłam ją za rękę i podmianowana mówiłam że odpowie za to u kierowniczki.Musiałam ja pchać a ona jakby zrozumiała że źle zrobiła.

Rozumiem że to może chodzić o pracę. Choć miejsce na to nie wskazywało.

Gość Nice
Napisano

Cześć :)

Jeśli o prace, to raczej o relacjach w tym środowisku. Dużą wagę przywiązujesz do kontaktów i boisz się, że cię mogą zdradzić, i to dość bliscy ludzi, przez twoją otwartość i szczerość (co można zauważyć w zachowaniu tej "przyjaciółki")

Nagle po lewej stronie usłyszałam głos,spojrzałam ale padał tam cień i nie widziałam twarzy tylko głos.

Nie ufność i bojaźń nieszczerości.

Podeszła do nas z dużą szklanką, a w niej miała jakby wodę jakby coś rozcieńczonego a na górze piankę.Gdy ja zobaczyłam chyba się ucieszyłam a ona do mojej przyjaciółki powiedziała Trzymaj ją..I ta złapała mnie za przedramie a ta blondyna próbowała wylac to na mnie wyśmiewając to o czym opowiadałam leżąc.

Woda zwykle symbolizuję uczucia, relacji, emocji, brudna woda - to plotki, intrygi, nieszczere stosunki (czasami nawet choroba, ale raczej nie w tym przypadku). Boisz się że twoi przyjaciele mogą cię zdradzać i narażać na takie rzeczy, również pewnie otaczają cię hipokrytyczni ludzi.

Trochę mnie oblała,ale nie odparłam atak i ona również była oblana.

Czyli wiesz, że w "brudnej" sytuacji możesz się obronić.

Chwyciłam ją za rękę i podmianowana mówiłam że odpowie za to u kierowniczki.

A tutaj chyba właśnie powiązanie z pracą. Dobrze, że potrafisz się obronić, w przypadku zdrady w rzeczywistości też pewnie będziesz się zachowała z dumą i powagą :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia we wszystkim ;)

Napisano
Cześć :)

Jeśli o prace, to raczej o relacjach w tym środowisku. Dużą wagę przywiązujesz do kontaktów i boisz się, że cię mogą zdradzić, i to dość bliscy ludzi, przez twoją otwartość i szczerość (co można zauważyć w zachowaniu tej "przyjaciółki")

Nagle po lewej stronie usłyszałam głos,spojrzałam ale padał tam cień i nie widziałam twarzy tylko głos.

Nie ufność i bojaźń nieszczerości.

Podeszła do nas z dużą szklanką, a w niej miała jakby wodę jakby coś rozcieńczonego a na górze piankę.Gdy ja zobaczyłam chyba się ucieszyłam a ona do mojej przyjaciółki powiedziała Trzymaj ją..I ta złapała mnie za przedramie a ta blondyna próbowała wylac to na mnie wyśmiewając to o czym opowiadałam leżąc.

Woda zwykle symbolizuję uczucia, relacji, emocji, brudna woda - to plotki, intrygi, nieszczere stosunki (czasami nawet choroba, ale raczej nie w tym przypadku). Boisz się że twoi przyjaciele mogą cię zdradzać i narażać na takie rzeczy, również pewnie otaczają cię hipokrytyczni ludzi.

Trochę mnie oblała,ale nie odparłam atak i ona również była oblana.

Czyli wiesz, że w "brudnej" sytuacji możesz się obronić.

Chwyciłam ją za rękę i podmianowana mówiłam że odpowie za to u kierowniczki.

A tutaj chyba właśnie powiązanie z pracą. Dobrze, że potrafisz się obronić, w przypadku zdrady w rzeczywistości też pewnie będziesz się zachowała z dumą i powagą :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia we wszystkim ;)

Hej.Bardzo dziękuję Ci za szybką odpowiedź. Fakt mam takie obawy że ludzie nie są szczerzy.Ja otwieram się tylko przy bliskich znajomych .Ale często wyrażam swoje zdanie i to może niektórym się podobać.A ludzie są ludzcy.Wiele lat temu przeszłam przez zdradę mojej przyjaciółki. Chciała mnie zniszczyć. Nie udało się jej ,ale ja ciężko to przeszłam i moja pewność siebie spadła bardzo. Teraz już sobie na takie coś nie pozwolę. Dziękuję jeszcze raz