Gość Anastazja979 Napisano 24 Maja 2018 Napisano 24 Maja 2018 Moje uczucia w czerwcu: Rycerz denarów, Mag, Giermek mieczy Relacja z X: XII Wisielec, 8 mieczy, 2 buław Mogę być bardzo zajęta pracą i studiami przez co będę miała mało czasu na randki. Z X możemy mieć jakieś trudności w komunikacji i mało czasu dla siebie - kontakt głównie telefoniczny/internetowy. Będę wdzięczna za opinie Cytuj
Gość Nice Napisano 24 Maja 2018 Napisano 24 Maja 2018 Moje uczucia w czerwcu: Rycerz denarów, Mag, Giermek mieczy Potoczy się niezbyt emocjonalnie: najpierw stabilność, poważność, powolna realizacja planów, myśli również będą zajęte pewnym panem Dalej - kontrola nad emocjami, rozwój osobisty, może dobry czas na naukę albo na planowanie czegoś, dobry okres dla zajęcia się sobą. Pod koniec - kontakty, nowe znajomości, może lekkie kłótni i krytyka. Relacja z X: XII Wisielec, 8 mieczy, 2 buław Jakaś sytuacja, na którą nie będziesz mieć wpływu: może będą trudności w porozumieniu się (8 mieczy) i przez to kontakt będzie chwilowo zawieszony (?), jakieś kryzys, problematyczność, nieporozumienie - może i rzeczywiście wywoła to wszystko dystans. Ale na końcu sprawa się przejaśni i pogodzicie się (2 buław), będzie świeży prąd w uczuciach + jakieś wspólne plany Cytuj
szarotka1 Napisano 24 Maja 2018 Napisano 24 Maja 2018 Moje uczucia w czerwcu: Rycerz denarów, Mag, Giermek mieczy Czekają cię kontakty ale bardziej na poziomie koleżeńskim niż uczuciowym. Niewykluczona jakaś sprzeczka. Relacja z X: XII Wisielec, 8 mieczy, 2 buław Myślę, że zawiesicie kontakty ze sobą. Widać jakąś stagnację, zamknięcie się na relację. Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Maja 2018 Napisano 26 Maja 2018 Mysle, ze skupisz sie na pracy i jakieś swoich zajęciach. Duzo rozmów, nie wiem moze sie jeszcze uczysz. Jesli chodzi relacje to jest zawieszenie i ewentualnie czekanie na kontakt. Cytuj
Lena75 Napisano 26 Maja 2018 Napisano 26 Maja 2018 Mam wrażenie że relacja z panem X ulegnie tak zwanemu zawieszeniu, ale wczesniejsze karty mówią o zblizeniu sie do kogos innego,do kogoś z kim nie masz kontaktu. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 25 Czerwca 2018 Napisano 25 Czerwca 2018 Na początku miesiąca targały mną różne wątpliwości co do tej relacji i mieliśmy też dla siebie mało czasu. Pod koniec miesiąca udało nam się razem gdzieś wyjechać i czuję, że zbliżyliśmy się do siebie. Dziękuję Wam bardzo za interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi