Cristof Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Witam Niedawno śniło mi się coś takiego: Ni stąd ni z zowąd znajduję się kolo dworca kolejowego idę w jego kierunku jest to mi znany dworzec, widzę go i zmierzam do niego. Na ten dworzec prowadzą schody schodzę po nich. Ale wcześniej idąc nagle mam telefon przy uchu i rozmawiam ze swoją ex dziewczyną jesteśmy umówieni na tym dworcu. Pytam się gdzie ona jest ona mówi, że koło wejścia. Schodząc po schodach nagle ten znany mi dworzec zamienia się w jakiś inny szukam ex dziewczyny jest pusto dzwonię do niej gdzie jest okazuje się, że jest ona na drugim końcu podjeżdża kolejka wsiadam do niej rusza a ja stwierdzam, że jadę nie w tym kierunku i pociąg rusza i nagle się zatrzymuje otwierają się drzwi i wysiadam idąc na ten drugi koniec dworca gdzie miała być ta ex dziewczyna. I tu nagle znajduje się przed lotniskiem widzę lotnisko patrzę przez płot a tam stoi samolot duży samolot. Koniec snu sam sobie dopowiedziałem ze samolot odlatuje:) Samolot, schody itd. to wszystko niby pozytywne czy mogę prosić o interpretację Z góry podziękował :icon_smile2:
Guest alathea Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 moze jeszcze ciagle myslicie o sobie i nie jestes (-cie) pewni swoich wyborow ps lubie neverending story
Cristof Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 (edited) prawda czasem myślę o niej ale co taki sen oznacza?? hmm.. Edited June 5, 2009 by Cristof
Guest winteer Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Moim zdaniem coraz bardziej się od siebie oddalacie, pomimo prób nawiązania ponownego kontaktu, tymbardziej że pojechałeś kolejką w przeciwnym kierunku a ostatecznie widzisz odlatujący samolot.... jak sądzę do Waszego spotkania nie doszło
Cristof Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Prawdą jest że od siebie się oddalamy. Właściwie to ja nie mam z ex od dłuższego czasu żadnego kontaktu. Czasem sobie o niej pomyślałem no a teraz taki sen. Hmm dziwne to takie Dzięki za odp
Recommended Posts