Gość User_ Napisano 1 Czerwca 2018 Napisano 1 Czerwca 2018 Położyłam karty na uczucia w 2018 roku. Siła+ III buław+ As kielichów+ Wieża Mam szansę na nowe uczucie, ale niespodziewanie wszystko się zakończy. Jak wy to interpretujecie? Cytuj
Arcan Napisano 2 Czerwca 2018 Napisano 2 Czerwca 2018 Pytanie Mimiszka czy często stawiasz tarota? Bo zauważyłam,że ludziom pracującym z energią bardzo szybko się rozkłady sprawdzają (mi np do dwóch tygodni). Wiec możesz zadać pytanie o rok, a karty Ci wyrzucą najbliższy czas A tak abstra***ac od moich myśli... Może się ktoś zjawić..uczucie, sex...ale to się rozwali jak marzenia Kaczyńskiego o wykryciu zbrodni katyńskiej Cytuj
Gość User_ Napisano 2 Czerwca 2018 Napisano 2 Czerwca 2018 Stawiam raz na kilka miesięcy.Kiedy czuję bodziec, to stawiam. Akurat tutaj tutaj wyszło bardzo czytelnie, pojawi się i runie z hukiem . P.s. Porównanie w punkt hahahha Cytuj
Arcan Napisano 3 Czerwca 2018 Napisano 3 Czerwca 2018 Nie lubię takich rozkładów, bo możesz się już negatywnie nastawić.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi