exclusive Napisano 5 Czerwca 2018 Napisano 5 Czerwca 2018 Hej. Karty na zyczenie męża. Mój mąż pracuje w 2 instutucjach. W jednej jest od 1.5 roku na urlopie bezpłatnym. Niestety zbliża się termin końca urlopu i mój mąż musi podjąć decyzje czy zostaje tam, gdzie obecnie pracuje czy wraca do starego. Rozklad kart jest prosty 3 karty równoległe, wszystkie w pozycji prostej. Czasu nie brałam pod uwagę gdyż sprawa i tak ma się rozstrzygnąć w nabliższym czasie. Zadalam pytanie: Jaką ostateczną decyzję przekaże menadzerowi odnośnie powrotu do pracy? 2 miecze, 6 buław, 9 buław Tutaj widać wahania jego i możliwość wyboru miedzy 2 opcjami, mozliwe ze czeka go jakis awans w obecnej pracy co spowoduje, że postanowi zakończyć stare sprawy. Prosiłabym o zerknięcie w wątek i pomoc w odczycie kart. Dziękuję Cytuj
Gość User_ Napisano 7 Czerwca 2018 Napisano 7 Czerwca 2018 Według mnie jest tutaj problem z podjęciem decyzji, taki ciężar z tym związany. Myślę, ze Maz wyjdzie z tego zwycięsko, czyli dokona dobrego wyboru, ale nie będzie widział pozytywów tej sytuacji, bo będzie się czuł umeczony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi