Gość User_ Napisano 7 Czerwca 2018 Napisano 7 Czerwca 2018 Witam, Mam jeszcze kilka rozkładów do interpretacji, które stawiałaM w tym miesiącu. Zaraz szykuje mi się egzamin, a więc pytanie było Czy zdam egzamin: Slonce+gwiazda+6 pucharów + umiarkowanie Zdam, chyba nawet pójdzie jak po przysłowiowym maśle. Bede zadowolona. Czy będę rozwijała się w danej dziedzinie? Król denarow+królowa bulaw+kochankowie + gwiazda Tak, możliwe pomoc mężczyzny. Mogę mieć dylemat w jakim kierunku pójść, ale na koncu jest spełnienie marzeń. Cytuj
Gość User_ Napisano 20 Czerwca 2018 Napisano 20 Czerwca 2018 Czy mógłby ktoś spojrzeć, będę wdzięczna. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 20 Czerwca 2018 Napisano 20 Czerwca 2018 Jeśli chodzi o sam egzamin to mi wygląda to na jakąś poprawkę:/ Powodzenia:) Cytuj
Grahanka Napisano 21 Czerwca 2018 Napisano 21 Czerwca 2018 1. Zdasz 2. Jeśli będziesz chciała, to to zrealizujesz. Piszę jeśli, bo będzie wybór i raczej bliższa będziesz drugiej opcji. Ta pozostanie tylko w sferze marzeń. Cytuj
Gość Nice Napisano 21 Czerwca 2018 Napisano 21 Czerwca 2018 Slonce+gwiazda+6 pucharów + umiarkowanie Zdasz, i później ta wiedza ci się przyda, nie raz jeszcze będziesz powracać do niej w przyszłości; Król denarow+królowa bulaw+kochankowie + gwiazda Jak to jest strefa, związana z ludźmi lub sztuką/psychologią, to bardzo na tak: dobrze ci pójdzie, będziesz robić to, co ci podoba i w tym pomagać innym; Jak coś innego, to może za czyjąś pomocą dokonasz spełnienia marzeń. Cytuj
Gość User_ Napisano 21 Czerwca 2018 Napisano 21 Czerwca 2018 Weryfikacja. Zdałam za pierwszym podejściem . Jeśli chodzi o drugie pytanie, uprawnienia dają mi możliwość zarządzać ludźmi, wiedza z dziedziny psychologii jest potrzebna. Dziękuję wszystkim za komentarze. Cytuj
panna.marta Napisano 24 Czerwca 2018 Napisano 24 Czerwca 2018 Z tych kart od razu było widać, że dobrze Ci pójdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi