Skocz do zawartości

Prosze o interpretacje tego snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W snie widze zmarla osobe , (jest nia moja chrzestna z ktora bylem bardzo silnie emocjonalnie zwiazany, byla osoba za zycia powszechnie lubiana, mila, serdeczna, pomimo ciezkiej choroby , pelna zycia ) w snie widze jak stoi i patrzy na mnie nic nie mowiac obok niej lezy kawalek surowego swiezego miesa( taki jak mozna kupic w sklepie miesnym). I caly sen . Prosze o pomoc w interpretacji dziekuje .

Napisano

To teraz pytanie:

Od jak dawna Ci się to śni?

Czy masz jakąs kobietę z którą uprawiasz seks?

Napisano

nie sadze by odpowiedzi na te pytanie jakie mi zadala(e)s mogly byc pomocne w interpretacji snu

Napisano

tomik278, a gdzie się to wszystko dzieje? Czy to mięso leżało na czymś, na podłodze, na stole?

Napisano

Wg mnie ta Ciocia to Twój Opiekun Duchowy, albo po prostu dusza, która przyszła Cię ostrzec przed cierpieniem, które Cię czeka. Chodzi o cierpienie związane z ukochaną osobą.

Napisano

nie ma konkretnego miejsca , we snie widze stojaca osobe usmiechnieta, a raczej pogodna , i obok niej lezace mieso ( kawalek miesa ) nie ma wokol nic , pustka ,ciemnosc , jak w obrazie czarne tlo, tylko za nia jakby uchylone drzwi albo cos co przypomina je i mgliste swiatlo z nich widoczne.

Napisano

Ja w tym śnie nie widzę żadnego symbolu cierpienia. Sen jest bardzo jednoznaczny - ładna sztuka surowego mięsa bywa interpretowana jako zapowiedź pomocy ze strony życzliwych osób, no i tutaj ciocia - życzliwość sama w sobie. Ona po prostu chce Ci powiedzieć, że czuwa nad Tobą.

Pozdrawiam.

Napisano

dziekuje za odpowiedz , dziekuje za slowa ktore byc moze dla jednych znacza niewiele , ale dla mnie w tych momentach zycia znacza wiele, bardzo ,bardzo.... i nie jest istotne w tym momencie czy ta interpretacja jest trafna, wazne jest co wnosi ona w moje samopoczucie i jak buduje poprzez to moja egzystencje, (choc na krotka chwile). jeszcze raz dziekuje.

Napisano

Dla mnie Twoje słowa równie wiele znaczą. Dziękuję.

Napisano

Ja natomiast widzę w tym śnie ewidentną zapowiedź cierpienia, która zaburzy stabilność sniącego. Musisz uważać. Mięso to bdb. symbol, natomiast mięso surowe mówi o cierpieniu. Trzymaj się ciepło i zastanów się porządnie, Ciocia pojawiła sie, żeby Cie ostrzec, czyli prawdopodobnie masz jeszcze czas.

Napisano

szczególnie że ma za sobą drzwi a za nimi światłość. Wydaje mi się, że to wejście na nowy poziom poprzez cierpienie.

Hahah, mam nadzieję, ze nie uważasz, że źle Ci życzę. Bynajmniej.

Trzymaj się ciepło i zuchuj.

Napisano

dziekuje za te interpretacje, rozni sie od innej lecz ma wspolna wykladnie :bedzie dobrze , moze z cierpieniem, ale to ono przeciez buduje nasze czlowieczensto, co kolwiek by to "czlowieczenstwo" mialo oznaczac . jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam

Napisano

A mi się wydaję, że spotkasz albo już masz jakąś kobietę/dziewczyne i Twoja chrzestna Ci mówi, że to będzie dobry związek, silny emocjonalnie...

Pzdr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...