zakretka23 Napisano 24 Czerwca 2018 Napisano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Jak dieta i ćwiczenia bedą dla mnie najlepsze ? 1. Jak moje ciało wyglada teraz - Rydwan - wysportowane jest bardzo dobrze 2. Jak chciałabym wyglądać - 9 pucharow - jeszcze lepiej na mojej karcie postać ma w bardzo fajny sposób zaznaczone mięśnie i płaski brzuch 3. Moja motywac - gierme mieczy - duzo czytam i układam nowa dietę - motywacji mi nie brakuje 4. Co zrobic by szybko zrzucić nadprogramowe kg - 4 miecze Slonce - dać ciału odpoczac by miało czas na regeneracje, za duzo o tym nie myślec, cieszyć sie życiem 5. Najlepsza dieta - Koło fortuny 5 buław - dostosowana do mojego cylku taka ktora ustawia hormony w organizmie - ketogeniczna 6. Najlepszy sport dla mnie - Cesarz 3 bulawy - regularny, siłowy, cały czas dążenie do progresu 7. Mój wyglad za miesiąc - Krol pucharow Diebeł - chyba nie w głowie mi bedzie wyglad 8. Za trzy miesiące - 7 mieczy - wyszczuplenie 9. Na wiosnę - 6 mieczy As pucharow - trudno z 6 mieczy wyczytać wyglad ciała karta brama mówiąc o nowych celach dotyczących uczuc lub pasji Edytowane 24 Czerwca 2018 przez zakretka23 Cytuj
Gość Nice Napisano 25 Czerwca 2018 Napisano 25 Czerwca 2018 1. Jak moje ciało wyglada teraz - Rydwan - wysportowane jest bardzo dobrze Теż tak myślę 2. Jak chciałabym wyglądać - 9 pucharow Urokliwie, kobieco (bo woda ) i przyciągać wzroki; 3. Moja motywac - gierme mieczy Do czytania i planowania, jeszcze dodam chęć wyglądać szczuplutko i młodziutko 4. Co zrobic by szybko zrzucić nadprogramowe kg - 4 miecze Slonce Też myślę, że przydało by się odpocząć i cieszyć się życiem; 5. Najlepsza dieta - Koło fortuny 5 buław Coś mi z jakąś sztuką wałki się kojarzy 6. Najlepszy sport dla mnie - Cesarz 3 bulawy Może ćwiczyć z trenerem? 7. Mój wyglad za miesiąc - Krol pucharow Diebeł Kogoś fatalnie zafascynuję 8. Za trzy miesiące - 7 mieczy - wyszczuplenie No się zgadzam 9. Na wiosnę - 6 mieczy As pucharow Schudniesz przez zakochanie? _____________________________ Życzę zadowolenia sobą i piękna w życiu Cytuj
zakretka23 Napisano 25 Czerwca 2018 Autor Napisano 25 Czerwca 2018 Hehehe schudnięcie z milosci jest najlepsze. Zreszta człowiek promieniuje w tedy cudowna aura. Trenuje bodycombat jest to interwał z elementami sztuk walk oraz trening siłowy ze sztangami z trenerem. Sama trzy razy w tygodniu ma bieżni robie mocne interwały po tym trening siłowy z coraz większym obciążeniem Dieta ketogeniczna bardzo mi służy juz widać pierwsze efekty Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Napisano 26 Czerwca 2018 4 miecze to jeszcze jest sen Ok 8 godzin w lozku. Jak wiadomo osoba sypiając po 5 godzin nie zrobi zadawalającej formy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi