Skocz do zawartości

Lipiec - Iwka

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od 27 czerwca zaczynam nową pracę. Studiuję podyplomowo. Chodzę regularnie na siłownie, jeszcze się odchudzam. Jestem mężatką i mam dzieci.

1. Dom i rodzina: mag, 8 denarów, 2 mieczy+rydwan - będzie dość intensywnie, zaznacza się tutaj moja nowa praca. Mamy zamiar kupić auto i możliwe, że 2 mieczy pokazuje podpisanie umowy, a rydwan to samochód.

2. Szkoła- 5 pucharów, as buław, 10 pucharów - niestety, ale wydaje mi się, że jednak te studia to był zły wybór i to właśnie pokazuje 5 pucharów. W asie buław będzie jak zwykle energicznie i bardzo emocjonalnie jak zawsze.

3. Praca- eremita, 5 mieczy, 4 buław - będę czuć się samotnie i będę kombinować, dopiero na koniec miesiąca będę zadowolona.

4. Odchudzanie, siłownia/sylwetka - głupiec, wieża, cesarzowa- widać, że mam na siłowni nowe ćwiczenia, w wieży widziałabym szybką poprawę sylwetki.

Napisano

1. Dom i rodzina: mag, 8 denarów, 2 mieczy+rydwan - fajnie i rodzinnie auto uda się kupić będziesz zadowolona mimo nawału obowiązków

2. Szkoła- 5 pucharów, as buław, 10 pucharów - smutek, jakiś pomysł, ale będzie ci ciężko, może to już końcówka i dasz radę?

3. Praca- eremita, 5 mieczy, 4 buław - będziesz osamotniona, ktoś może cię oszukać ale też miłe chwile cię czekają.

4. Odchudzanie, siłownia/sylwetka - głupiec, wieża, cesarzowa- wprowadzisz nowości po których szybka zmiana i przestój się skończy w Cesarzowej nowa Ty.

Miłego lipca.

PS. Zobacz na wzajemnej mój lipiec jak możesz :)

• Lubię to! 1
Napisano

1. Dom i rodzina: mag, 8 denarów, 2 mieczy+rydwan

Tak, raczej sprawa z samochodem będzie załatwiona + widać polepszenie kwalifikacji, może związane z nową pracą;

2. Szkoła- 5 pucharów, as buław, 10 pucharów

Widać rozczarowanie na początku, ale potem będzie znowu chęć do działania i pomysły i humor się poprawi w końcu;

3. Praca- eremita, 5 mieczy, 4 buław

Będą jakieś konflikty z otoczeniem, może jakieś kłamstwo, czy coś, będziesz czuć się samotna i porzucona, ale w końcu wszystko zmieni się na lepsze :)

4. Odchudzanie, siłownia/sylwetka - głupiec, wieża, cesarzowa

Uważaj przy nowych ćwiczeniach, mogą być traumy, ale ogólnie będziesz zadowolona wyglądem.

Życzę powodzenia we wszystkim i zadowolenia życiem :)

Gość Anastazja979
Napisano
Od 27 czerwca zaczynam nową pracę. Studiuję podyplomowo. Chodzę regularnie na siłownie, jeszcze się odchudzam. Jestem mężatką i mam dzieci.

1. Dom i rodzina: mag, 8 denarów, 2 mieczy+rydwan - będzie dość intensywnie, zaznacza się tutaj moja nowa praca. Mamy zamiar kupić auto i możliwe, że 2 mieczy pokazuje podpisanie umowy, a rydwan to samochód.

2. Szkoła- 5 pucharów, as buław, 10 pucharów - niestety, ale wydaje mi się, że jednak te studia to był zły wybór i to właśnie pokazuje 5 pucharów. W asie buław będzie jak zwykle energicznie i bardzo emocjonalnie jak zawsze.

3. Praca- eremita, 5 mieczy, 4 buław - będę czuć się samotnie i będę kombinować, dopiero na koniec miesiąca będę zadowolona.

4. Odchudzanie, siłownia/sylwetka - głupiec, wieża, cesarzowa- widać, że mam na siłowni nowe ćwiczenia, w wieży widziałabym szybką poprawę sylwetki.

1. Praca, która się zwróci i dużo wydatków, przed którymi będziecie się długo wahać.

2. Prawdopodobnie zrezygnujesz, bo pojawi się ciekawsza możliwość rozwoju.

3. Początek będzie ciężki. Problem z zaaklimatyzowaniem się. Możesz mieć problemy z nowymi obowiązkami. Koniec miesiąca pozytywnie. Powinnaś wejść w następny miesiąc z optymistycznym nastawieniem.

4. Będziesz szczuplejsza i chyba zaczniesz się trochę inaczej ubierać, żeby to podkreślić. Powinnaś czuć się bardzo kobieco :)

Napisano

1. Dom i rodzina: mag, 8 denarów, 2 mieczy+rydwan - pomyślne zakończenie czegoś, jakiegoś etapu, podpisanie umowy może kupna auta

2. Szkoła- 5 pucharów, as buław, 10 pucharów - zniechęcenie, rozczarowanie, że może to był błąd ale później odciągną cię od tego sprawy rodzinne

3. Praca- eremita, 5 mieczy, 4 buław [/b - a ja tu widzę intensywne wprowadzanie się w nowe obowiązki

4. Odchudzanie, siłownia/sylwetka - głupiec, wieża, cesarzowa- dobrze, wprowadzisz coś nowego co da efekty i będziesz zadowolona

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Gość Lianna
Napisano

1. Dom i rodzina: mag, 8 denarów, 2 mieczy+rydwan - No praca się zaznacza i faktycznie może być kupno auta- powodzonka!

2. Szkoła- 5 pucharów, as buław, 10 pucharów - Może coś Cię rozczarować, ale potem widać przypływ energii i fajną atmosferę :).

3. Praca- eremita, 5 mieczy, 4 buław -Na początku dość średnio, samotność i coś Ci tam może mocno uwierać, ale potem widać znaczne polepszenie sytuacji i zadowolenie :)

4. Odchudzanie, siłownia/sylwetka - głupiec, wieża, cesarzowa- No widać Twój zapał i końcowe zadowolenie w Cesarzowej :)

Wszystkiego dobrego :)

• Maestro
Napisano

1. Dom i rodzina: mag, 8 denarów, 2 mieczy+rydwan planowanie pracy, obowiązków domowych, jakieś sprawy związane z samochodem, może porozumienie z mężem w tej sprawie

2. Szkoła- 5 pucharów, as buław, 10 pucharów chyba postanowisz zmienić kierunek, bo asy to zawsze coś nowego, ew. postawisz na spędzanie weekendów z rodziną

3. Praca- eremita, 5 mieczy, 4 buław trochę już znam Twoją sytuację, ale wydaje mi się, ze ta 5 mieczy to jednak plotki, które niekoniecznie muszą mieć pokrycie w rzeczywistości, 4 buław dobrze wróży, no chyba, ze zrezygnujesz z pracy i zostaniesz w domu.

4. Odchudzanie, siłownia/sylwetka - głupiec, wieża, cesarzowa możliwe, że zgubisz wagę, ale to nie będzie pod wpływem realizacji jakiegoś celu, ale stanie się to ot tak, spontanicznie