aloa Napisano 30 Czerwca 2018 Napisano 30 Czerwca 2018 Czy dojdzie do mojego spotkania w poniedzialek z mężczyzną? Poznałam tydzień temu mężczyznę , który okazał się być bardzo bezpośredni! Podsedł do mnie i zaprosił mnie na kawę Stwierdził ze bardzo mu się spodobałam i chciałby mnie poznac! Zrobiłam rozkład czy dojdzie w poniedziałek do naszego spotkania? 7 mieczy moc królowa mieczy Wygląda na to że się spotkamy! Ale ktoś będzie tu nieźle oszukiwał i ściemniał Może to Ja jako mieczowa wyszłam na końcu! Cytuj
Gość Noa20 Napisano 30 Czerwca 2018 Napisano 30 Czerwca 2018 moim zdaniem nie dojdzie do tego spotkania, może zorientujesz się , że nie jest szczery i sama się wycofasz lub jakaś inna kobieta przeszkodzi. Jeśli jednak jakimś cudem uda wam się spotkać to uważaj na siebie. Cytuj
Mana Napisano 1 Lipca 2018 Napisano 1 Lipca 2018 czy dojdzie w poniedziałek do naszego spotkania? 7 mieczy moc królowa mieczy widać możliwość kontaktu... ale może to nie być spotkanie twarzą w twarz tylko jakaś inna forma Tu chyba sporo zależy od Ciebie. Widać pewne rozdwojenie w tle...może to być właśnie pytanie o to spotkanie... wówczas jest szansa, że się odbędzie. Cytuj
aloa Napisano 2 Lipca 2018 Autor Napisano 2 Lipca 2018 Zweryfikuję to ,zaraz idę na umówione miejsce i zobaczymy? Cytuj
aloa Napisano 3 Lipca 2018 Autor Napisano 3 Lipca 2018 Weryfikacja Otóż doszło do spotkania w umówionym miejscu, pan przyszedł trochę później! Pogadaliśmy trochę o wszystkim i niczym i tak się skończyło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi