masta Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Śniło mi się, iż podjąłem się pracy w krematorium, chodź nie podobała mi się i chyba się szybko zwolniłem. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nice Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Cześć, Masta, Trochę więcej szczegółów by się przydało - co pamiętasz o tej pracy w krematorium? Jakie dokładnie emocji odczuwałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta Posted July 12, 2018 Author Share Posted July 12, 2018 Generalnie praca polegała jak na pracy w krematorium, czyli palenie zwłok. Odczuwałem napewno wstręt czyli obrzydzenie, odradza niesmak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nice Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 masta To mi się kojarzy z przyszłością, pewnie są tam jakieś wydarzenia, które w tobie wywołują wstręt i strach, boisz się ich powrotu do swojej rzeczywistości i chcesz od nich po prostu się pozbawić (spalić). Coś bardziej konkretnego po twoim opisie ciężko wywnioskować... Życzę powodzenia we wszystkim, czekam na odpowiedz i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekB PL Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Witam ! Ja używając swojej nieskończenie głębokiej wiedzy i mądrości zinterpretowałbym to tak : bardziej jako "sprzątanie" po innych. W sensie, że np. szef da Ci robotę która będzie polegała na "uprzątnięciu bałaganu" po kimś, po jakichś ludziach, niekoniecznie fizyczną, może papierkową, żmudną i "konieczną" do wykonania (we śnie to symbolizowały zwłoki, jakieś "martwe sprawy" które Ci się będą mało podobać). Pozdrawiam ! i jak zwykle miłego dnia ! Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts