Bea2006 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Pisze o tej porze,bo generalnie zapomninam sny. Nawet teraz zapadly mi w pamiec jedynie fragmenty.. Sni mi sie studnia,w ktorej na dnie sa jakies blyskotki..potem okazuje sie,ze ta studnia jest wielkosci szklanki i ma na dni jakas zapadnie.. Nastepny watek snu jest zapowiedzia jakiejs katastrofy i pamietam wyraznie numery 178 i 168.. Wiem,ze informacje,ktore przekazalam nie sa moze zbyt czytelne ale jedynie tyle pamietam...
Sephira Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Bea2006, sen o studni może mieć wiele znaczeń, ale studnia sama w sobie zwykle symbolizuje głębię naszego życiowego doświadczenia, źródło, z którego powinniśmy czerpać jak najczęściej. Twoja studnia w pewnym momencie okazuje się być o wiele mniejszą niż Tobie się wydaje, może więc w rzeczywistości jest podobnie - wydaje Ci się, że w jakiejś dziedzinie nabyłaś już wystarczająco dużo doświadczenia, jednak jest inaczej, Twoja studnia jest malutka. Pozdrawiam.
justusz Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ...te błyskotki to jakieś złudzenia ,które według Ciebie będą istotne dla Twojego doświadczenia życiowego, ważne. W rzeczywistości okażą się nieosiągalne . Ale to przecież tylko błyskotki wiec w rzeczywistości wyolbrzymione i nieistotne. A cyfry ...może to po prostu dni w kalendarzu? Wydarzyło się coś istotnego np w czerwcu...? coś co miało związek z tymi "błyskotkami" ?
Recommended Posts