Maestro Inez2503 Napisano 22 Lipca 2018 Maestro Napisano 22 Lipca 2018 Aura Paź mieczy Cesarz aura rozmów, podejmowania wyzwań, spięć Uczucia As monet Paź buław 6 kielichów kojarzy mi się z synem, z wspieraniem go finansowo, będzie dobra atmosfera między nami, ew.karta mówi, ze ktoś z przeszłosci wróci Praca As kielichów 9 kielichów nieróbstwo, miła atmosfera i dwa tygodnie urlopu Finanse Mag 2 kielichów super, wsparcie partnera, nowe możliwości pracy Mój związek Sad 3 buław Rycerz mieczy bez zmian, dobre i złe chwile, krótki wspólny wypad Niespodzianka 7 kielichów 2 monet Królowa Buław możliwe nowe znajomości, kontakty z jakąś kobietą, moze jakaś impreza Co miłego Krol mieczy 3 mieczy Diabeł awantura z jakimś eksem? To ma być miłe? Co niemiłego Umiarkowanie 4 mieczy Głupiec wypocznę, wyciszę się Podsumowanie sierpnia 5 buław As mieczy Król monet miesiąc dość nerwowy jeśli chodzi o kontakty z partnerem Cytuj
Gość User_ Napisano 22 Lipca 2018 Napisano 22 Lipca 2018 Aura Paź mieczy Cesarz : Powiedziałabym, że będziesz trochę kąśliwa. Dumna, konkretna postawa, nie będziesz pozwalała sobie w kaszę dmuchać. Uczucia As monet Paź buław 6 kielichów - także powiedziałabym, że jakaś wiadomość od dawno nie widzianego przyjaciela/ przyjaciółki. Praca As kielichów 9 kielichów miło i przyjemnie. Nie będziesz się przemęczać. Finanse Mag 2 kielichów Jakaś nowa umowa? Jest możliwość poprawienie swoich finansów. Mój związek Sad 3 buław Rycerz mieczy - Pan może być trochę nerwowy w tym miesiącu. Lepsze i gorsze dni przed Wami. Mam wrażenie, że będą przygotowywania do podróży. Szukanie ofert? Niespodzianka 7 kielichów 2 monet Królowa Buław - Jakaś impreza z koleżanką. Co miłego Krol mieczy 3 mieczy Diabeł - Jakaś podróż związana z pracą lub nauką albo intensywna nauka, rozwój intelektualny. Co niemiłego Umiarkowanie 4 mieczy Głupiec - choroba, trzeba będzie zająć się swoim stanem zdrowia. Zregenerować siły, podejść rozsądnie do spraw zdrowotnych. Podsumowanie sierpnia 5 buław As mieczy Król monet - Nie pożyczaj pieniędzy, bo nie odzyskasz, a jeszcze stracisz nerwy. Cytuj
panna.marta Napisano 23 Lipca 2018 Napisano 23 Lipca 2018 Aura Paź mieczy Cesarz : ogólnie dobrze, może troszkę nerwów się wkraść, ale na spokojnie trzeba do tego podejść Uczucia As monet Paź buław 6 kielichów: bardzo dobrze może jakiś kontakt z przeszłości ewentualnie weźmie was na wspomnienia Praca As kielichów 9 kielichów : spokojnie bez stresu Finanse Mag 2 kielichów: może być jakaś nowa szansa perspektywy na coś innego, może nawet pomysł na własny biznes lub spółkę Mój związek Sad 3 buław Rycerz mieczy - ożywi się, może być jakieś drobne niedomówienie Niespodzianka 7 kielichów 2 monet Królowa Buław - jakaś koleżanka może coś ukrywać przed Tobą Co miłego Krol mieczy 3 mieczy Diabeł - partner może okazać się teraz nieco bardziej namiętny i zaskoczyć Cię tym Co niemiłego Umiarkowanie 4 mieczy Głupiec - ktoś może, że tak powiem robić Cię w "konia" uważaj co kto mówi Podsumowanie sierpnia 5 buław As mieczy Król monet: no tu mi jakoś ta sprzeczka drobna pasuje do tego co pisałam powyżej może niekoniecznie z facetem, ale nawet może z kimś z otoczenia może o faceta? dobrego miesiąca ! Cytuj
Gość Nice Napisano 23 Lipca 2018 Napisano 23 Lipca 2018 Aura Paź mieczy Cesarz - dużo kontaktów, dużo zarządzeń, dużo zarządzeń, może jakaś krytyka wobec władzy, spięcia, może lekkie nieporozumienia z twoim Cesarzem? Uczucia As monet Paź buław 6 kielichów - też bym odczytała, jak wsparcie finansowe syna, może będziecie razem coś sobie przypominać; Praca As kielichów 9 kielichów - bardzo przyjazna i uroczysta atmosfera, miło, przyjacielsko, wesoło Finanse Mag 2 kielichów myślę, że tutaj widać docenianie profesjonalizmu i umowę/współprace, może również wsparcie partnera i rozsądne rządzenie wydatkami Mój związek Sad 3 buław Rycerz mieczy - nowa faza w relacjach, tak, dobre i złe chwilę, znowu jakby male spięcia, nowe możliwości, może podróż? Niespodzianka 7 kielichów 2 monet Królowa Buław - będzie się wydawać, że masz dużo możliwości, może będzie znajomość, o której będziesz myśleć lepiej, niż ona na to zasługuję, ogólnie dużo marzeń i pomysłów Co miłego Krol mieczy 3 mieczy Diabeł - a może pozbawienie się w końcu od ciężkiej znajomości? Co niemiłego Umiarkowanie 4 mieczy Głupiec - za spokojnie, brak ruchu, odcięcie się od nowych, ciekawych możliwości, impulsywnych decyzji, może i pogorszenie zdrowia; Podsumowanie sierpnia 5 buław As mieczy Król monet - ciężki pod kontem kontaktów, dobry pod kontem rozwoju. _______________ Szczęśliwego i przyjemnego sierpnia Cytuj
Ceres Napisano 1 Sierpnia 2018 Napisano 1 Sierpnia 2018 Aura Paź mieczy Cesarz spory z mężczyzną Uczucia As monet Paź buław 6 kielichów kontakt z kims z przeszłości, miły Praca As kielichów 9 kielichów jakiś urlopik ? Finanse Mag 2 kielichów kasa będzie Mój związek Sad 3 buław Rycerz mieczy podróż, może być nieprzyjemna sprzeczka Niespodzianka 7 kielichów 2 monet Królowa Buław dużo pokus, dylemat co by tu wybrać Co miłego Krol mieczy 3 mieczy Diabeł zwalczysz nieprzyjemna pokusę Co niemiłego Umiarkowanie 4 mieczy Głupiec odizolowanie, poczucie braku przyjaciela, kogos komu można się zwierzyć Podsumowanie sierpnia 5 buław As mieczy Król monet trochę nerwów cię czeka, o kasę Cytuj
Iwka78 Napisano 12 Sierpnia 2018 Napisano 12 Sierpnia 2018 Aura Paź mieczy Cesarz dużo rozmów, ale powinno być stabilnie Uczucia As monet Paź buław 6 kielichów w uczuciach spokojnie, sielsko, może synek się zaznaczać Praca As kielichów 9 kielichówbłogo, sezon urlopowy pewnie:-) Finanse Mag 2 kielichów bardzo dobrze, będziesz zadowolona Mój związek Sad 3 buław Rycerz mieczymożecie mieć jakąś poważną rozmowę, którą zainicjuje partner Niespodzianka 7 kielichów 2 monet Królowa Buław jakieś twoje marzenia małe mogą się spełnić związane z drugim źródłem dochodu Co miłego Krol mieczy 3 mieczy Diabeł oj.... jakiś facet zada ci ból chyba... albo zaznasz ekstra seksu... Co niemiłego Umiarkowanie 4 mieczy Głupiec wypocznę, wyciszę się Podsumowanie sierpnia 5 buław As mieczy Król monet miesiąc dość nerwowy jeśli chodzi o kontakty z partnerem wszystkiego dobrego:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor Maestro Napisano 12 Sierpnia 2018 Aura Paź mieczy Cesarz dużo rozmów, ale powinno być stabilnieUczucia As monet Paź buław 6 kielichów w uczuciach spokojnie, sielsko, może synek się zaznaczać Praca As kielichów 9 kielichówbłogo, sezon urlopowy pewnie:-) Finanse Mag 2 kielichów bardzo dobrze, będziesz zadowolona Mój związek Sad 3 buław Rycerz mieczymożecie mieć jakąś poważną rozmowę, którą zainicjuje partner Niespodzianka 7 kielichów 2 monet Królowa Buław jakieś twoje marzenia małe mogą się spełnić związane z drugim źródłem dochodu Co miłego Krol mieczy 3 mieczy Diabeł oj.... jakiś facet zada ci ból chyba... albo zaznasz ekstra seksu... Co niemiłego Umiarkowanie 4 mieczy Głupiec wypocznę, wyciszę się Podsumowanie sierpnia 5 buław As mieczy Król monet miesiąc dość nerwowy jeśli chodzi o kontakty z partnerem wszystkiego dobrego:-) Ha ha,ten ekstra seks mi sie podoba )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi