zakretka23 Napisano 27 Lipca 2018 Napisano 27 Lipca 2018 (edytowane) Aura As pucharow Siła - jesli to nie początek jakiejś namiętności, to ma pewnie miesiąc bedzie bardzo udany, pełen uczucia, pasji, zaangażowania Praca 10 pucharow - sympatycznie (dziwne połowa osob to pasożyty przypisujące sobie nie swoje zasługi) i towarzysko Finanse 9 monet - bardzo dobrze, zgodnie z moimi potrzebami Uczucia As mieczy Królów buław - podejmę jakieś decyzje Zdrowie 2 puchary - musze uważać na podwójne narządy Hmm moze to rozregulowane hormony, myślałam o odstawieniu pigułek ale jak patrze na aurę miesiąca to mam wątpliwości Otoczenie - Rycerz pucharow - jakiś podrywa z bedzie mi nakręcał makaron na uszy Dom - 6 mieczy - wyjadę albo sporadycznie bede bywać Siłownia Gwiazda - nowe nadziej, odzyskam wiarę i nadal bede ciezko pracować albo bede jakas nieprzytomna Pan x Siła Rydwan - albo bedzie intensywniejszy niz zazwyczaj albo wyjedzie na wakacje Niespodzianka 4 puchary - nic ciekawe bede zdziwiona ze tak mało sie dzieje - nudy Robic 2 bulwy - obserwować nie pokazując swoich Czego nie robic giermek monet - nie liczyć na okazje nie prosić sie Rada 10 monet - skupić sie na domu rodzinnym, materi, budowaniu wartości materialnych Edytowane 27 Lipca 2018 przez zakretka23 Cytuj
Iwka78 Napisano 12 Sierpnia 2018 Napisano 12 Sierpnia 2018 Aura As pucharow Siła - no ja bym się seksu dopatrywała:-)))) Praca 10 pucharow - nie przepadam za tą kartą, bo często mi pokazuje, że już mi się ulewa... aby u Ciebie było na odwrót... Finanse 9 monet - tutaj super Uczucia As mieczy Królów buław - rozmowa z jakimś facetem, który jest tobą zainteresowany Zdrowie 2 puchary - musze uważać na podwójne narządy - też tak bym powiedziała Otoczenie - Rycerz pucharow - jakiś adorator zachochany...:-) Dom - 6 mieczy - wyjazd lub jakaś zmiana Siłownia Gwiazda - będziesz czuć się atrakcyjna na siłowni:-) Pan x Siła Rydwan - stawiałabym na intensywność cielesną:-) Niespodzianka 4 puchary - mogą być nudy albo dostrzeż jakąś szansę do wykorzystania dla siebie Robic 2 bulwy - nic nie robić, nie podejmować żadnych działań, obserwować Czego nie robic giermek monet - uważać na jakieś nowe propozycje Rada 10 monet - skupić sie na domu rodzinnym, materi, budowaniu wartości materialnych - tak Cytuj
Gość Nice Napisano 12 Sierpnia 2018 Napisano 12 Sierpnia 2018 Aura As pucharow Siła - dużo uczuć, marzeń, pasji, przy tym raczej nie będzie problemu z tym, żeby to kontrolować; Praca 10 pucharow - przyjemne kontakty, rozmowy, wrażenie, dobre, cieple klimaty, zadowolenie; Finanse 9 monet - wystarczająco, będziesz czuć się pod tym kontem niezależna, zadowolona, bez obaw; Uczucia As mieczy Królów buław - wyjaśni się sprawa z tym królem, może podejmiesz jakąś decyzję wobec niego, Zdrowie 2 puchary - dobrze, ale warto uważać na płyny (układ krwionośny i td), może na kobiece jakieś rzeczy; Otoczenie - Rycerz pucharow - przyjemnie, życzliwie, przyjacielsko, może być jakis zainteresowany tobą człowiek/flirt; Dom - 6 mieczy - planujesz wyjazd? Mogą też być jakieś zmiany, dotyczące domu; Siłownia Gwiazda - dążenie do i próba osiągnięcia ideału; Pan x Siła Rydwan - intensywnie, dużo ruchu, pasji, może ruszyć jakaś sprawa (ewentualnie wyjazd), możesz poczuć się w lepszej pozycji odnośnie niego; Niespodzianka 4 puchary - może się nudzić, możesz zachcieć odpocząć od kontaktów/rozmów; Robic 2 bulwy - zająć neutralną pozycje, zastanowić się, czego tak naprawdę chcesz; Czego nie robic giermek monet - uważać na oferty związane z pieniądzmi, pracą; Rada 10 monet - skupić sie na domu rodzinnym, materi, budowaniu wartości materialnych - zgadzam się, może też warto zainwestować w dom, odwiedzić rodziców; _____________________ Udanego sierpnia Cytuj
patrycja3791 Napisano 14 Sierpnia 2018 Napisano 14 Sierpnia 2018 Aura - tak sobie pomyślałam,że zakwitniesz Praca - tu bym po prostu powiedziała,że bez żadnych nieprzyjemnych zmian Finanse - widać zadowolenie Uczucia - od czegoś się odetniesz, ale dalej jesteś aktywna Zdrowie - nic złego Otoczenie - możliwe,że jakiś pan się pojawi Dom - może lekkie oddalenie? Siłownia - według mnie z postępami Pan X - może będzie go do Ciebie ciągnęło Niespodzianka - po prostu miły czas Robić - czekać,obserwować Rada - tak jak mówisz dom rodzinny, stabilność Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi