Jump to content

Recommended Posts

Posted

prosiłabym o pomoc w zrozumieniu. ja + moja rodzina, wspinamy się na wysoką skałę, po kolei, z każdym metrem w zwyż spada kolejna osoba. ostatecznie na szczyt dochodzę tylko ja. widzę tylko mgłę, jestem tam do nieskończoności (czyt. dopóki się nie budzę). sen powraca.

Posted

skała to jakby przeznaczenie. u jej szczytu jest spełnienie marzeń, osobist perfekcja, skała podobnie jak góra symbolizuje ścieżkę życia, ale jest bardziej wymagająca, surowa. Wydaje się, że masz ciężki zycie i równie silny charakter, który pozwala Ci wspinać się po niej. Myślę że to sen o wielkim wysiłku, który Ci towarzyszył w osiąganiu celu, o trudnościach przewyzaszajacych trudnosci jakie mają inni i o Twoim niezłomnym charakterze. Swiadczy także o samotnosci. Dazylas do pewnego celu, bliscy nie potrafili przy tobie wytrwac, mozesz czuc się tym rozczarowana. Mgła gdy już dostaniesz sie na szczyt mowi o przestoju, pauzie gdy wszystko pozbawione jest formy. Doszłas gdzies gdzie chcialas dojsc, zostawilas za soba najblizsze osoby, a teraz widzisz/wahasz sie czy ta spinaczka miala sens. Zostałas sama a efekt okazal sie nie tak wazny jak myslalas, ze bedzie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...