Inter Napisano 30 Lipca 2018 Napisano 30 Lipca 2018 Szukam osoby medialnej - mającej kontakt m.in duchami, lepiej jeżeli będą to wyższe byty. Z darem jasnowidzenia. Potrzebuję informacji, spotkania twarzą w twarz. Znacie kogoś takiego? Cytuj
Inter Napisano 30 Lipca 2018 Autor Napisano 30 Lipca 2018 Najlepiej z Warszawy lub jej okolic. Nie chcę tu zdradzać o co dokładnie chodzi. Cytuj
pomocny Napisano 31 Lipca 2018 Napisano 31 Lipca 2018 Nie wiem w czym problem i jak bardzo jest "dotkliwy". W Warszawie jestem co miesiąc pod koniec miesiąca, ewentualnie praca na skype, "widać się twarzą w twarz". Napisz na wiadpmość w czym faktycznie jest kłopot, jeżeli to nie będzie moja profesja, to się zastanowię kogo polecić dobrego dnia Cytuj
Perennite Napisano 2 Sierpnia 2018 Napisano 2 Sierpnia 2018 Zapraszam. Proszę o wiadomość PM. Jeśli nie zadziała, ostatecznie wkleję maila. Cytuj
Inter Napisano 2 Sierpnia 2018 Autor Napisano 2 Sierpnia 2018 Poproszę email. Masz zablokowane odbieranie wiadomości. Cytuj
Kuryiari Napisano 7 Września 2018 Napisano 7 Września 2018 Witam, czy ja rowniez moge prosic o namiary na dobrego jasnowidza? Osoby ktora potrafi ingerowac poprzez byty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi