panna.marta Napisano 4 Sierpnia 2018 Napisano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Chcę oddać torebkę do reklamacji. Minus brak paragonu, który wylądował w koszu zanim ona mi się zepsuła. Czy reklamacja mojej torebki zostanie uznana? Giermek monet, król mieczy, giermek mieczy, kapłanka II dołożyłam świat XXI Świat chyba przekreśla szansę. Muszę logicznie i rzeczowo to uargumentować i cierpliwie czekać, ale raczej odrzuca: ( . Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez panna.marta Cytuj
Gość Noa20 Napisano 4 Sierpnia 2018 Napisano 4 Sierpnia 2018 raczej nie uznają Ci tej reklamacji, powodzenia Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 4 Sierpnia 2018 Napisano 4 Sierpnia 2018 Przykro mi ale nie uznają reklamacji, król mieczy*kapłanka- jakby nie chcieli jej przyjąć nawet z uwagi na brak paragonu Cytuj
Gość Nice Napisano 4 Sierpnia 2018 Napisano 4 Sierpnia 2018 Też mi, niestety, wygląda na nie :/ Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2018 Autor Napisano 5 Sierpnia 2018 Weryfikacja: Reklamacja przyjęta pozytywnie i od ręki! Dostałam nową torebkę. Większą i ładniejsza z minimalną dopłatą po tej starej. Zajął się mną pan w średnim wieku. Bardzo rzeczowy i przesympatyczny. Być może monety to była dopłata, świat to oddania torby. Od tej pory pan mieczowy będzie mi się kojarzył z bardzo rzeczowym i uczciwym człowiekiem. Mega! Dziękuję kochani : * Cytuj
owsik Napisano 8 Sierpnia 2018 Napisano 8 Sierpnia 2018 Hej ! tak w kwestiach bardziej informacyjnych wklejam link do artykułu na stronie UOKIK, gdzie wskazano, że do złożenia reklamacji nie trzeba mieć paragonu https://www.uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=11630 Pozdrawiam, Owsik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi