Skocz do zawartości

Złamany klucz i dwóch mężczyzn, którzy mnie duszą

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taki sen

Znalazłem w drzwiach swojego auta klucz, który okazał się pęknięty

Potem, gdy jechałem, zatrzymało mnie dwóch mężczyzn i zaczęli mnie dusić

Co to oznacza?

Proszę o interpretację

Napisano

Znalazłem w drzwiach swojego auta klucz, który okazał się pęknięty

Potem, gdy jechałem, zatrzymało mnie dwóch mężczyzn i zaczęli mnie dusić

Czy można dodać więcej szczegółów? Jakie odczuwałeś emocji pod czas snu?

Napisano

Myślałem, że to włamanie do auta

ale klucz był chyba zawinięty w jakąś kartkę

Nie pamiętam, czy zapisaną

Gdy mnie dusili odczuwałem strach i niemoc

Napisano

Cześć :)

Długo mi zajęła odpowiedz, ale mam nadzieję, że nadal jest to aktualne :)

Myślę, że ten sen odzwierciadla twój strach przed światem społecznym, jesteś zamknięty w sobie, i wolisz nikogo do siebie nie puszczać, możliwe, że masz tajemnicy, i boisz się, że ktoś o nich się dowie, bardzo je chronisz przed innymi. To, że ktoś chciał do auta się włamać - symbolizuję te strachy, o których wyżej napisałam. Złamany klucz - symbolizuje raczej nie udaną próbę dowiedzieć się od ciebie więcej, zajrzeć do twojego świata przez kogoś z zewnątrz, atak przez 2 mężczyzn - twój strach przed ludźmi, społecznością - boisz się ich agresji, myślisz, że mogą ci uszkodzić, stanowić niebezpieczeństwo w zakresie twojego rozwoju, dążenia do celu, drogi życiowej (bo zatrzymano ciebie, jak jechałeś). Czyli warto przejrzeć się tym strachom i trochę z nimi popracować :)

Życzę wszystkiego dobrego i ciekawych snów :) czekam na twoje komentarze i pozdrawiam :)