Goddess37 Napisano 10 Sierpnia 2018 Napisano 10 Sierpnia 2018 Witam i bardzo proszę o pomoc. Jestem na tym forum nowa i nie bardzo wiem, gdzie mogę znaleźć opcję zablokowania użytkownika, aby pewna młoda dziewczyna nie pisała do mnie więcej prywatnych wiadomości, nie widziała moich postów, ani komentarzy. Owa Gwiazdeczka przeczytała jeden z wątków założonych przeze mnie w dziale Wróżby i naubliżała mi w wiadomości prywatnej. Chciałabym zablokować to dzieciątko. Idąc jej tokiem myślenia nie mam prawa do szczęścia, ponieważ jestem w średnim wieku i po rozwodzie. Ręce opadają, bo ja nie wcinam się w posty, ani w życie innych osób. Dziewczynka źle mi życzy i wysłała mi mnóstwo złej energii. Nie chcę mieć z nią nic wspólnego. Proszę o wskazówki, w jaki sposób mogę zablokować użytkowniczkę. Dzięki serdeczne. Pozdrawiam Goddess37 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Sierpnia 2018 Maestro Napisano 10 Sierpnia 2018 Jest opcja zablokuj użytkownika, klikasz na profil i z lewej masz opcję blokowania. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi