Skocz do zawartości

Czy w ciągu pół roku poprawi się stan mojej cery?

Gość Anastazja979

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anastazja979
Napisano

Od kilku lat walczę z trądzikiem. Niedługo zacznę brać tabletki hormonalne. Od niedawna chodzę do kosmetyczki na zabiegi kwasem i staram się zmienić dietę.

Czy w ciągu pół roku zauważę poprawę mojej cery?

9 monet, paź monet, Królowa mieczy

Wydam na pielęgnację trochę kasy i powinnam poczuć się lepiej i atrakcyjniej, ale chyba nie pozbędę się całkiem problemu. Może będę potrzebować więcej konsultacji z lekarzem.

Będę wdzięczna za opinie.

Napisano

Myślę, że jeszcze wdrożysz jakieś metody. Może i kosztowne, ale tak czy siak powinna być poprawa. Trzymam kciuki, bo też walczę z tym badziwiem. Ja jadę na maści na receptę : )

Napisano

9 monet, paż monet, królowa mieczy

Sporo wydasz na pielęgnację cery, spróbujesz innych metod-ale efekt nie będzie zadawalający.

Trzymam kciuki by jednak było inaczej:#

Napisano

Tak jak dziewczyny piszą, sporo możesz wydać na poprawę wygladu. I myślę, że poprawi się stan Twojej cery, ale nie na tyle żebyś była zadowolona ze stosunku wydatek-efekt.

Powodzenia

• Maestro
Napisano

Cera się troche poprawi, ale nie tak jakbyś chciała..

Odstaw nabiał, szczególnie mleko, pij duuuuzo wody i odrzuć słodycze.

Gość ThePhoenix
Napisano

Paź monet może wskazywać na te tabletki które raczej nie przyniesa oczekiwanego rezultatu.

Napisano

Widać Twoje wydatki, żeby było lepiej, tyle że Mieczowa nie specjalnie zadowolona się wydaje, choć w tych 9 Monet może być lekka poprawa.

Napisano

Królowa mieczy sugeruje - laserowe leczenie trądziku, ponieważ miecze, to przeważnie zabiegi chirurgiczne. 9 monet wskazuje na przyczynę genetyczną, a paź na choroby przebyte w młodym wieku.

• 4 miesiące temu...
Gość Anastazja979
Napisano

Jestem bardzo zadowolona ze stanu mojej cery :) Krostki pojawiają się znacznie rzadziej i nie w takiej ilości jak wcześniej. Teraz zbieram siły na walkę z bliznami po trądziku.

Dzięki :)

Gość anhana
Napisano

No zdecydowanie poprawi się stan twojej cery (9 monet plus paź monet) będą to kosztowne działania i może cię to irytować (królowa mieczy), ale dla mnie 9 monet to zdecydowanie poprawa