zakretka23 Napisano 24 Sierpnia 2018 Napisano 24 Sierpnia 2018 Co mnie czeka w sprawach damsko-męskich do roku czasu ? Królowa buław Cesarz Rydwan - dociągnęłam Kochanków i Sprawiedliwość W końcu spotkam dojrzałego emocjonalnie mezczyzne z ktorym zechce wejść w relacje partnerska. Byc moze poznamy sie na jakimś wyjezdzie albo w podróży w kazdym razie przemieszczając się. Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 24 Sierpnia 2018 Napisano 24 Sierpnia 2018 Królowa buław Cesarz Rydwan - dociągnęłam Kochanków i Sprawiedliwość - tak jak piszesz lub - nie chce zapeszac - moze to ty bedziesz zabiegac o jego wzgledy bo ten cesarz bardzo malo romantyczny sie mi wydaje, i ten rydwan tez malo romantycznie widze - ale owszem cesarz pokazuje waznego dla nas faceta. Ale kto wie ? Cytuj
zakretka23 Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor Napisano 24 Sierpnia 2018 Tylko na kartach była do niego odwrócona tyłkiem królowa buław to mój sygnifikator bo jestem lwica. Zweryfikujemy Cytuj
panna.marta Napisano 24 Sierpnia 2018 Napisano 24 Sierpnia 2018 Powinnaś kogoś poznać i wejść w związek na początku bez obietnic. Ci kochankowie mnie zastanawiają z drugiej strony sprawka wiąże. Cytuj
Gość User_ Napisano 26 Sierpnia 2018 Napisano 26 Sierpnia 2018 Ewentualnie poznasz Pana sporo starszego od siebie, doświadczonego życiowo. Relacja może się szybko potoczyć, ale są zadatki na trwałą relację. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Sierpnia 2018 Maestro Napisano 26 Sierpnia 2018 Poznasz konkretnego mezczyzne,ale wiecej będzie Twojego zabiegania niz jego,on dominujacy typ,zacznie sie typowo romansowo,a moze zakończyć zwiazkiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi