Skocz do zawartości

Związki miłosne

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co mnie czeka w sprawach damsko-męskich do roku czasu ?

Królowa buław Cesarz Rydwan - dociągnęłam Kochanków i Sprawiedliwość

W końcu spotkam dojrzałego emocjonalnie mezczyzne z ktorym zechce wejść w relacje partnerska. Byc moze poznamy sie na jakimś wyjezdzie albo w podróży w kazdym razie przemieszczając się.

Gość ThePhoenix
Napisano

Królowa buław Cesarz Rydwan - dociągnęłam Kochanków i Sprawiedliwość - tak jak piszesz lub - nie chce zapeszac - moze to ty bedziesz zabiegac o jego wzgledy bo ten cesarz bardzo malo romantyczny sie mi wydaje, i ten rydwan tez malo romantycznie widze - ale owszem cesarz pokazuje waznego dla nas faceta. Ale kto wie ?

Napisano

Tylko na kartach była do niego odwrócona tyłkiem :) królowa buław to mój sygnifikator bo jestem lwica. Zweryfikujemy ;)

Napisano

Powinnaś kogoś poznać i wejść w związek na początku bez obietnic. Ci kochankowie mnie zastanawiają z drugiej strony sprawka wiąże.

Napisano

Ewentualnie poznasz Pana sporo starszego od siebie, doświadczonego życiowo. Relacja może się szybko potoczyć, ale są zadatki na trwałą relację.

• Maestro
Napisano

Poznasz konkretnego mezczyzne,ale wiecej będzie Twojego zabiegania niz jego,on dominujacy typ,zacznie sie typowo romansowo,a moze zakończyć zwiazkiem.