Skocz do zawartości

Zdrowie - pół roku

Gość Lianna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak będzie wyglądał mój stan zdrowia w ciągu najbliższych 6 miesięcy?

3 Mieczy Królowa Buław Cesarzowa

3 Mieczy to jakieś nerwy, czy rozczarowanie. Z Królową Buław to chyba wzrost energii i witalności. Cesarzowa to mogą być jakieś problemy z układem trawiennym ewentualnie.

Napisano

Z początku nie za bardzo - problemy emocjonalne, nerwy, serce, Królowa Buław z Cesarzową mogą wskazywać na polepszenie, przy tym, przez sam żywioł, Królowa mi z takim nadmiarem energii, siły, emocyj się kojarzy, trochę nie stabilnie, chociaż żywo i aktywnie :) Cesarzowa na zdrowie jest niezła kartą, ewentualnie można na kobiece zdrowie uważać (+Królowa do tego).

______

Życzę dobrego zdrowia :)

Napisano

Na początku możesz po prostu trochę narzekać, że coś nie do końca jest jak być powinno. Później więcej energii i stabilizacja. Uważać na sprawy kobiece infekcje, hormony itp

Gość ThePhoenix
Napisano

3 mieczy pokazuje mi rowniez fizyczny bol, wiec pewnie ten co dotyczy spraw kobiecych, refluks mi przeszedl przez glowe i bole miesiaczkowe - tak tylko strzelam :)

• Maestro
Napisano

Jesli nie czeka Cie zabieg,to moga byc klucia w sercu,problem z cisnieniem krwi też i hormony kobiece.