Gość Lianna Napisano 24 Sierpnia 2018 Napisano 24 Sierpnia 2018 Jak będzie wyglądał mój stan zdrowia w ciągu najbliższych 6 miesięcy? 3 Mieczy Królowa Buław Cesarzowa 3 Mieczy to jakieś nerwy, czy rozczarowanie. Z Królową Buław to chyba wzrost energii i witalności. Cesarzowa to mogą być jakieś problemy z układem trawiennym ewentualnie. Cytuj
Gość Nice Napisano 24 Sierpnia 2018 Napisano 24 Sierpnia 2018 Z początku nie za bardzo - problemy emocjonalne, nerwy, serce, Królowa Buław z Cesarzową mogą wskazywać na polepszenie, przy tym, przez sam żywioł, Królowa mi z takim nadmiarem energii, siły, emocyj się kojarzy, trochę nie stabilnie, chociaż żywo i aktywnie Cesarzowa na zdrowie jest niezła kartą, ewentualnie można na kobiece zdrowie uważać (+Królowa do tego). ______ Życzę dobrego zdrowia Cytuj
panna.marta Napisano 24 Sierpnia 2018 Napisano 24 Sierpnia 2018 Na początku możesz po prostu trochę narzekać, że coś nie do końca jest jak być powinno. Później więcej energii i stabilizacja. Uważać na sprawy kobiece infekcje, hormony itp Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 25 Sierpnia 2018 Napisano 25 Sierpnia 2018 3 mieczy pokazuje mi rowniez fizyczny bol, wiec pewnie ten co dotyczy spraw kobiecych, refluks mi przeszedl przez glowe i bole miesiaczkowe - tak tylko strzelam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Sierpnia 2018 Maestro Napisano 26 Sierpnia 2018 Jesli nie czeka Cie zabieg,to moga byc klucia w sercu,problem z cisnieniem krwi też i hormony kobiece. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi