ewuniaewcia1 Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 śniło mi się , że moje piersi są nabrzmiałe od mleka. Nie pamiętam dokładnie całego snu , natomiast wiem że trzymałam na rękach ślicznego bobaska i karmiłam go . Tego pokarmu było tak dużo , że ciekło mu po policzku. Ja czułam się strasznie szczęśliwa. Co to może znaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 ewuniaewcia1, to bardzo pozytywny sen zapowiadający radość ze wszystkiego, co robisz. Może chodzić o zawodową sferę Twojego życia - karmiąca matka jest symbolem odpowiedzialnego stanowiska, cieszącego się dużym szacunkiem. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusherra Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Dokładnie, wspaniały sen, twoje dziecko - czyli Twoje aspiracje, plany - to chłopiec, czyli symbol słoneczny. Doczekałaś/doczekasz się spełnienia swoich marzeń, jesteś zadowolona z obecnego stanu sytuacji. Czeka Cie obfitość i spełnienie. Czasem może to także oznaczać ciążę. Ale myślę, że w tym wypadku chłopiec to obraz Twojego sukcesu, pełnego sukcesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewuniaewcia1 Posted June 5, 2009 Author Share Posted June 5, 2009 Z całego serca dziękuję za odpowiedzi. Bardzo dużo pracuję nad własnym wnętrzem. Czuję się wspaniale i oczekuję od życia wszystkiego co najlepsze. Jeszcze raz gorąco dziękuję i pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts