zakretka23 Napisano 25 Sierpnia 2018 Napisano 25 Sierpnia 2018 Aura As bulaw - nowe przedsięwzięcia i działania, Praca Kaplanka - będę się doszkalać i pracować w spokój Finanse 6 buław - wszytsko o czym mysle powiedzie sie Uczucia Koło fortuny Slonce - zmiany na lepsze Zdrowie 9 buław - ogolnie zmęczenie mięśni, ewentualnie uważać na plecy Otocznie - 4 bulawy - duzo okazji do zabawy i świętowanie Siłownia 6 mieczy - nowe cele zmiana palnu treningowego Pan x 7 buław - bedxie chciał jeszcze o cos zawalczyć Niespodzianka 8 buław - zaskoczy mnie jakieś nagle wydarzenie moze informacja Robic as pucharow - otworzyć sie na milosc na pasje Czego nie robic 10 mieczy - nie kończyć niczego bez myślenie i pod wpływem impulsu Rada Krol monet - zadać o finanse, zwraca uwagę na mezczyzn w typie króla monet - znak ziemi Cytuj
Gość Nice Napisano 25 Sierpnia 2018 Napisano 25 Sierpnia 2018 Aura As bulaw - nowe początki, entuzjazm; Praca Kaplanka - coś tajemniczego może się dziać, może też coś pomoże twojemu rozwoju wewnętrznemu, może być wpływ starszej, mądrej kobiety; Finanse 6 buław -zadowolenie osiągnięciami w finansach; Uczucia Koło fortuny Slonce - zmiany na lepsze - podobnie myślę; Zdrowie 9 buław - zmęczenie, ostrożne zachowanie w sprawach zdrowotnych; Otocznie - 4 bulawy-wesoło, energicznie, przyjemnie; Siłownia 6 mieczy - zmiany, schudnięcie; Pan x 7 buław -będzie skutecznie walczył o swoje; Niespodzianka 8 buław - nowości, kontakty, problem szybko się rozwiąże; Robic as pucharow -słuchać swoje serce Czego nie robic 10 mieczy - nie palić za sobą mostów; Rada Krol monet - zadać o finanse, zwraca uwagę na mezczyzn w typie króla monet - znak ziemi - tak _____________ Dobrego miesiąca Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2018 Napisano 26 Sierpnia 2018 1. Energicznie, będą nowe pomysły, działanie 2. Spokojnie, solidna i uczciwa praca 3. Dobrze, zaspokojone potrzeby lub coś może się udać 4. U mnie były te same karty zmiany, zabawa, radość korzystanie z życia 5. Zmęczonie, apatia, niechęć 6. Wesoło ta karta skojarzyła mi się ze spotkaniami q domu lub w lokalu jakimś klub czy kawiarnia 7. Rezygnacja, zmiana 8. Sprzeczka albo potyczki słowne o jakieś niepewne sprawy 9. Coś pomyślnie i szybko się wydarzy 10. Słuchać serca, poddać się emocjom 11. Nie dolowac się, nie zameczac 12. Pilnować swojego, zadbać o finanse, działać rozsądnie. Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor Napisano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Dla mnie 6 mieczy to nie rezygnacja ale pójście dalej. Ewentualnie zmienie siłownie na inna:) Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez zakretka23 Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor Napisano 26 Sierpnia 2018 Ty mozesz czuć i widzieć to inaczej )) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Sierpnia 2018 Maestro Napisano 26 Sierpnia 2018 Aura As buław nowa energia, taki kopniak w d... Praca Kaplanka skrupulatna i spokojna praca w tym miesiacu Cię czeka Finanse 6 buław czeka Cię sukces finansowy Uczucia Koło fortuny Slonce coś fajnego się zdarzy, oby nie wpadka Zdrowie 9 buław może tak być, że coś z mięśniami Otoczenie - 4 bulawy ktoś zajęty krąży koło Ciebie Siłownia 6 mieczy jakiś progres się zaznacza Pan x 7 buław może walczyć, ale bardziej z pokusą odezwania się do Ciebie Niespodzianka 8 buław nadmiar informacji, rozmów, kontaktów Robic as pucharow daj sobie szasnę na coś fajnego Czego nie robic 10 mieczy nie odcinaj się Rada Krol monet bądź uważna, planuj, działaj rozważnie Cytuj
patrycja3791 Napisano 27 Sierpnia 2018 Napisano 27 Sierpnia 2018 Aktywnie może z nowymi nadziejami wkroczysz we wrzesień W pracy według mnie spokój, będziesz skupiona na sobie. Finanase dobrze,Uczucia jakaś zmiana, Zdrowie według mnie uważać na głowę, Otoczenie radośnie,Pan X według mnie będzie walczył ze sobą,Siłownia może faktycznie jakaś zmiana siłowni?Niespodzianka coś się wydarzy lub może jakaś wiadomość i to szybko, Robić iść naprzód po nowe Nie robić - nie dołować się Rada wziąć sprawy w swoje ręce Cytuj
zakretka23 Napisano 27 Września 2018 Autor Napisano 27 Września 2018 Wrzesień pełen działania i nowych rzeczy. As buław szybkie działanie rozmawia o prace i decyzja o jej przyjęciu. Kaplanka ciężkim w pracy trzymać wszytsko w tajemnicy gdy jest ekscytacja zmianami. Uczucia koło fortuny Slonce - z mojej strony wyłącznie uczucia koleżeńskie do wks czym jestem pozytywnie zaskoczona. Duzo propozycji randek ale nie miałam do tego głowy ani czasu. Zdrowie 9 buław przemęczenie Silowani 6 mieczy niestety duzo wyjazdów itd Pan 7 buław dobija sie ale sam chyba nie wie o co mu chodzi Niespodzianka 8 buław posypały sie propozycje pracy, na rozmowach wypadam pozytywnie, mało czasu an podjęcie decyzji ale nowe perspektywy wygrały Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi