Skocz do zawartości

Zamek w różowej poświacie, horyzont, duch.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry

Witam wszystkich serdecznie i jestem tu od dzisiaj.

Założyłam konto na forum ponieważ miałam dziwny sen, może ktoś pomoże mi go rozszyfrować.

Śniło mi się, że byłam w kuchni, to był wieczór, w pewnym momencie, nagle, odsłoniły się zasłony na oknie (nie bałam się) spojrzałam przez nie i zobaczyłam na horyzoncie zamek w różowej poświacie, przyglądałam się długo żeby się upewnić, potem poczułam, że jakiś duch z tego zamku płynął w powietrzu na koniu na moje podwórze, choć tego nie wdziałam to czułam, zatrzymał się i wszedł do domu i stał pod drzwiami od kuchni, nie wszedł, nie pukał, nic nie robił tylko tak jakby w mojej głowie pojawiła się myśl taka: "on przyjdzie po mnie" i tak stał, aż do domu przez te drzwi weszła mama z moim bratem wracali z zakupów i obudziłam się. Szczerze przez cały sen się nie bałam i jest bardzo dziwny mogę prosić o wasze pomysły w interpretacji tego snu.

Pozdrawiam serdecznie:serce:

Napisano

Witaj miriane,

Odsłonięte zasłony w tym śnie, to otwarcie się na doznania erotyczne ( nie bałam się ). Różowa poświata to aura zakochania się, która pojawia się na horyzoncie przyszłych zdarzeń.

Napisano

a jak byś rozumiała zamek i tego ducha? Czyli duch to ten mężczyzna i to o niego chodziło, że "przyjdzie po mnie" czyli zakocham się?

Napisano

Zamek może oznaczać w tym śnie, kogoś opiekuńczego, ważne są dla niego wartości rodzinne. Duch to mężczyzna, którego poznasz :)

• Lubię to! 1
Napisano

Uhh... ulżyło mi. Myślałam, że to jakiś zły sen, bo jak patrzyłam w senniki internetowe, to różnie było opisywane, a jednak dobry :ok3: fajnie cieszę się pozdrawiam cię Valentine:serce: