danielll Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie, Zwracam się z ogromną prośbą o pomoc w interpretacji snu mojej mamy, która wierząc w sny, poprosiła mnie, żebym spróbował dowiedzieć się znaczenia w internecie. Z internetowych senników mało co się dowiedziałem, dlatego też przyszedłem po pomoc tutaj... Sen był krótki, mamie śniło się, że miała jechać na moją przysięgę wojskową pociągiem( którą swoją drogą miałem rok temu), wydała 200 zł na bilet, wtedy pojawiła się moja zmarła babcia, a jej mama, mówiąc dokładnie, że ona, czyli moja mama już nigdzie nie pojedzie, a na przysięgę zamiast niej pojedzie babcia. Mama się zmartwiła, że wydała tyle pieniędzy na bilety, a koniec końców, i tak nigdzie nie pojedzie. I to tyle, sen się skończył. Czy sen może zapowiadać coś złego? Będę wdzięczny za każde sugestie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentine Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Witaj danielll, przysięga wojskowa, może wskazywać na zobowiązania, w tym przypadku finansowe. Pociąg, którym nie podróżuje, tylko płaci za bilet to zaciągnięta pożyczka, której rata wynosi np. 200 zł. Zmarła babcia, chce przekazać, że z tych pieniędzy będzie korzystał ktoś inny (wtedy pojawiła się moja zmarła babcia, a jej mama, mówiąc dokładnie, że ona, czyli moja mama już nigdzie nie pojedzie, a na przysięgę zamiast niej pojedzie babcia ). Zmartwienie mamy to wydatki, które ponosi lub będzie ponosić i które mogą utrudniać jej zaspokojenie swoich potrzeb. Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts