NarratorkaHorrorow Napisano 3 Września 2018 Napisano 3 Września 2018 Kilka dni temu dzwoniła Pani z kancelarii w której chciałabym pracować (po mojej aplikacji na rekrutowane stanowisko).Pani zapytała o moje oczekiwania finansowe, by w razie gdyby były zbyt wysokie nie proponować rozmowy. Zapytałam Czy do.końca września zostanę zaproszona na rozmowę.kwalifikacyjną do ww. kancelarii? ( nie wiem czy kwota która.zaproponowałam nie jest zbyt wysoka-dodałam jednak że, pozostaje do negocjacji) Cesarzowa Król Pałek X kielichów Wow, wygląda na to że, zaproszenie na rozmowę dostane.Zapewne miła Pani ( serio, była niesamowicie miła) po rozmowie z kierownikiem zdecyduje się zaprosić mnie na rozmowę.Chyba faktycznie moje kompetencje i doswiadczenie i wpadły komuś w oko:) Wygląda na to że, coś się rusza na pracuj.pl;) Trzymajcie kciuki;) Cytuj
Gość User_ Napisano 3 Września 2018 Napisano 3 Września 2018 Jak najbardziej! Tak jak napisałaś będziesz rekrutowana przez kobietę i mężczyznę. Myślę, że bardzo dobrze wypadniesz i sama będzie zadowolona z przebiegu rozmowy, powieje taką rodzinną atmosferą. Trzymam kciuki! Cytuj
Gość Noa20 Napisano 3 Września 2018 Napisano 3 Września 2018 Na pewno rozmowa odbędzie się, i będzie bardzo obiecująca. Powodzenia:) Cytuj
Ceres Napisano 3 Września 2018 Napisano 3 Września 2018 Decyzja będzie pozytywna i dostaniesz zaproszenie na rozmowę. Cytuj
patrycja3791 Napisano 4 Września 2018 Napisano 4 Września 2018 (edytowane) Dostaniesz zaproszenie :-) Edytowane 4 Września 2018 przez patrycja3791 Cytuj
Gość Nice Napisano 4 Września 2018 Napisano 4 Września 2018 Będziesz zaproszona, prowadzić rozmowe będą kobieta i mężczyzna, w bardzo przyjemnych klimatach się odbędzie Powodzenia Cytuj
Gość Lianna Napisano 5 Września 2018 Napisano 5 Września 2018 Zdecydowanie dostaniesz zaproszenie Wszystkie karty na tak. Trzymam kciuki! :) Cytuj
panna.marta Napisano 5 Września 2018 Napisano 5 Września 2018 Ładne karty na podstawie Cie zaprosza. Powodzenia! Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Września 2018 Napisano 8 Września 2018 Moim zdaniem powinnaś być zaproszona. Masz bardzo ładne karty. Powodzenia:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Września 2018 Maestro Napisano 9 Września 2018 Tak, otrzymasz zaproszenie na 100%. I chyba tam dostaniesz prace Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Września 2018 Napisano 24 Września 2018 karty pozytywne, więc powinno być ok a tak na marginesie, Cesarzowa pokazała mi kiedyś znak Wagi Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 1 Października 2018 Autor Napisano 1 Października 2018 Kurcze dziewczyny, to była moje tłusta życzeniówka niestety:( Informacji zwrotnej nie było więc zapewne zaproszono i przyjęto kogoś innego.No nic, szukam dalej. Dziękuję Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 3 Października 2018 Moderator Napisano 3 Października 2018 W sumie to żadna karta nie jest kartą zaproszenia, propozycji czy spotkania. Cesarzowa to kobieta spełniona, wiedząca czego chce Król buław to często szef 10 kielichów - to emocje, rodzinna atmosfera, pełna szczęścia... zaproszenia tu nie widać mimo wszystko, chociaż patrząc na karty, to każda pojedyncza jest bardzo pozytywna Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 8 Października 2018 Autor Napisano 8 Października 2018 Racja,Arbogast:) Dziękuję za celne spostrzeżenie:) Faktycznie, każda karta z osobna zewiastuje pozytywne wydarzenia ale żadne nie mówi o ruchu ( czyli zaproszeniu).Moze i moja aplikacja wywarła pozytywne wrażenie, ale nie na tyle by dalsza rekrutacja nabrała biegu:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi