Maestro Inez2503 Napisano 9 Września 2018 Maestro Napisano 9 Września 2018 1.Co trzeba odpuścić od siebie - Głupiec - ryzykowne zachowania, podejmowanie pochopnych decyzji 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 2 buław - spokojne zastanowienie się nad wyborem kolejnej ścieżki 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem 4 monet - powściągliwość, oszczędność 4.Jak otoczenie wpływa na mnie - Sąd - powoduje, ze jestem ożywiona, daje mi szansę na wybaczenie 5. Co muszę i mogę dać innym -10 kielichów - dobroć, czułość, miłość, wsparcie 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca -Kochankowie Księżyc Moc - dobry czas dla uczuć, jakaś aura romansowa mi się szykuje...hmmm... 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu kart- 3 mieczy Krol Monet 4 kielichów Krolowa Mieczy - chyba zranię mojego partnera swoim chłodem... Cytuj
Ceres Napisano 9 Września 2018 Napisano 9 Września 2018 1.Co trzeba odpuścić od siebie - Głupiec - działanie na ślepo, pochopne decyzje 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 2 buław - cierpliwość 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem 4 monet - utrzymanie tego co juz masz 4.Jak otoczenie wpływa na mnie - Sąd - daje ci szansę na nowy start 5. Co muszę i mogę dać innym -10 kielichów - ciepło, rodzinę, przyjaźń 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca -Kochankowie Księżyc Moc - twoja dominacja w związku 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu kart- 3 mieczy Krol Monet 4 kielichów Krolowa Mieczy - też mi się tak wydaje, ale niechcący możesz nawet tego nie zauważyć Cytuj
szarotka1 Napisano 10 Września 2018 Napisano 10 Września 2018 1.Co trzeba odpuścić od siebie - Głupiec - naiwność, lekkomyślność, chęć zaczynania czegoś nowego 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 2 buław - cierpliwość, spokojne oczekiwanie na bieg wydarzeń 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem 4 monet - stabilizacja, trzymanie się starych zasad i poczucie bezpieczeństwa 4.Jak otoczenie wpływa na mnie - Sąd -poddajesz pewne sprawy, sytuacje pod rozwagę i wyciągasz wnioski 5. Co muszę i mogę dać innym -10 kielichów - ciepło emocjonalne, akceptację, wsparcie 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca -Kochankowie Księżyc Moc - potajemny flirt, czyjaś skryta adoracja 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu kart- 3 mieczy Krol Monet 4 kielichów Krolowa Mieczy - uważaj, żeby nie zranić kogoś okazując mu swoje niezadowolenie Cytuj
Gość Lianna Napisano 11 Września 2018 Napisano 11 Września 2018 1.Co trzeba odpuścić od siebie - Głupiec - Nieprzemyślane zachowania, spontan. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 2 buław - obserwację, zastanawianie się. 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem 4 monet - stałość, oszczędność 4.Jak otoczenie wpływa na mnie - Sąd - daje Ci szansę na rozpoczęcie wszystkiego od nowa 5. Co muszę i mogę dać innym -10 kielichów - wsparcie, sympatię, zrozumienie 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca -Kochankowie Księżyc Moc - Też mi się kojarzy potajemny flirt co najmniej. 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu kart- 3 mieczy Krol Monet 4 kielichów Krolowa Mieczy - No możesz być niezbyt dobra dla partnera Wszystkiego dobrego Cytuj
Gość Nice Napisano 11 Września 2018 Napisano 11 Września 2018 1.Co trzeba odpuścić od siebie - Głupiec - spontaniczność, impulsywność; 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 2 buław - neutralność, pomyślność; 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem 4 monet - stabilność, ostrożność; 4.Jak otoczenie wpływa na mnie - Sąd - - daje szanse podsumować stare, zostawić to, co nie jest ci potrzebne i rozpocząć nowy etap życiowy. 5. Co muszę i mogę dać innym -10 kielichów - harmonie, ciepło, akceptacja; 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca -Kochankowie Księżyc Moc - - też kojarzy się z miłością, ale i z iluzjami. 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu kart- 3 mieczy Krol Monet 4 kielichów Krolowa Mieczy - Możesz być niezbyt przyjemna w relacjach, i rzeczywiście zranić partnera. Cytuj
zakretka23 Napisano 13 Września 2018 Napisano 13 Września 2018 1.Co trzeba odpuścić od siebie - Głupiec - nowe projekty, spontaniczne rzeczy, niepoważnych ludzi 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 2 buław - spokojne oczekiwanie na rozwój wydarzeń 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem 4 monet - stabilność, dystans, pilnowanie tego co już się uzyskało 4.Jak otoczenie wpływa na mnie - Sąd - pozwala zmierzyć się z nie rozwiązanymi problemami, które co jakiś czas ujawniają się ponownie w Twoim życiu 5. Co muszę i mogę dać innym -10 kielichów - przynależność do grupy społecznej, rodziny, serdeczność, poczucie bezpieczeństwa 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca -Kochankowie Księżyc Moc - jakieś romansowanie z którego i tak nic nie będzie gdyż oparte na iluzji 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu kart- 3 mieczy Krol Monet 4 kielichów Krolowa Mieczy - ranienie się w relacji, zdrady, zazdrość - sprawy związane z partnerstwem, a bardziej jego brakiem Cytuj
Gość anhana Napisano 13 Września 2018 Napisano 13 Września 2018 1Co trzeba odpuścić od siebie - Głupiec - ryzykowne zachowania, podejmowanie pochopnych decyzji beztroskę może? 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 2 buław - spokojne zastanowienie się nad wyborem kolejnej ścieżki snucie planów na polu uczuciowym, ale może chodzić też o pracę, może masz jakiś dodatkowy zarobek z którym planujesz wystartować (2 buław 4 monet) 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem 4 monet - powściągliwość, oszczędność pracowitość? Co by się łączyło z głupcem 4.Jak otoczenie wpływa na mnie - Sąd - powoduje, ze jestem ożywiona, daje mi szansę na wybaczenie też tak to widzę 5. Co muszę i mogę dać innym -10 kielichów - dobroć, czułość, miłość, wsparcie 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą księżyca -Kochankowie Księżyc Moc - dobry czas dla uczuć, jakaś aura romansowa mi się szykuje...hmmm...Na pewno będziesz przebojowa, rozmarzona i romansowa 7.Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu kart- 3 mieczy Krol Monet 4 kielichów Krolowa Mieczy - chyba zranię mojego partnera swoim chłodem...A może po prostuu chodzi o to żeby skupić się na sobie? i dać spokój Królowi Monet Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi